2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی هم خوب. انشالله خدا برکت بده. منم خیلی دلم میخواد یه کاری راه بندازم اما نمی‌دونم چه کاری سود د ...

شما همین تندیس رو شروع کن کنارش اسم نوزاد رو‌چوب ،قاب عکسم بذار ،قول میدم کارت بگیره ،دوستم شهرستانه تازه اینهمه خوب گزفته کارش

متوجه نشدم ،مغازه واسه خودش نی ،اجاره کرده

کارگر چند نفر دارند و هزینه اونها که بیشترین خرجه رو چطوری تامین میکنن؟ که میتونن اجاره مغازه رو بدن، تازه آپارتمان هم بگیرن

خرید اینترنتی اینهنگ: https://enahang.ir

کارگر چند نفر دارند و هزینه اونها که بیشترین خرجه رو چطوری تامین میکنن؟ که میتونن اجاره مغازه رو بدن ...

کارگر ندارن ،خودش و شوهرش ،شوهرش قبلا کارش چیز دیگه بود ،دید درآمد اینکار بهتره کار خودشو بیخیال شد اومد پیش این 

کارگر چند نفر دارند و هزینه اونها که بیشترین خرجه رو چطوری تامین میکنن؟ که میتونن اجاره مغازه رو بدن ...

اینم بگم دوتا خانواده ازش درآمد دارن ،اول مغازشون کوچیک بود الان بزرگ تر  شده و اکسسوری چوبی اتاق نوزادم انجام میدن

کارگر ندارن ،خودش و شوهرش ،شوهرش قبلا کارش چیز دیگه بود ،دید درآمد اینکار بهتره کار خودشو بیخیال شد ...

باور کردم. مخصوصاً الان که آمار فوتی ها از موالید داره پیشی میگیره و خود بچه آوردن کار لوکسیه چه برسه به اینکه بخواهند تندیس دست و پایش رو لابلای اون همه کار چوب و تخته بخرند

خرید اینترنتی اینهنگ: https://enahang.ir

شما همین تندیس رو شروع کن کنارش اسم نوزاد رو‌چوب ،قاب عکسم بذار ،قول میدم کارت بگیره ،دوستم شهرستانه ...

باشه عزیزم یه سرچی میکنم ببینم آموزش ساخت تندیس پیدا میکنم ممنونم عزیزم بابت راهنماییت💚🌹

باور کردم. مخصوصاً الان که آمار فوتی ها از موالید داره پیشی میگیره و خود بچه آوردن کار لوکسیه چه برس ...

متوجه نشدم یعنی من دروغ میگم !؟ درسته امار فوتی ها بیشتر ،ازدواج آمارش پایینه ولی بالاخره بچه که متولد میشه ،حالا شما دوس داری باور کن دوس نداری نکن عزیز ،درسته اوضاع اقتصادی داره بدتر میشه ولی تندیس دست و‌پا اونقدر قیمتی نداره 

باشه عزیزم یه سرچی میکنم ببینم آموزش ساخت تندیس پیدا میکنم ممنونم عزیزم بابت راهنماییت💚🌹

قربونت گلم همه سرچ ها و تحقیقات رو بکنید که بعدا خدای نکرده یوقت فحش نخورم 😄 اینجا یه خانمی فک میکنه من دروغ میگم اگه ناشناس نبودم اسم گالریشم میگفتم ولی برام بد میشه ،ایشالا موفق باشی عزیزم

قربونت گلم همه سرچ ها و تحقیقات رو بکنید که بعدا خدای نکرده یوقت فحش نخورم 😄 اینجا یه خانمی فک میکن ...

چشم حتما نه بابا فحش چرا دعات میکنم گلم به هر حال اینم ایده ای هست برای کسب درآمد... 

سلامت باشی عزیزم. شما هم انشالله موفق و موید باشی 💚🌹. 

چشم حتما نه بابا فحش چرا دعات میکنم گلم به هر حال اینم ایده ای هست برای کسب درآمد... سلامت باشی عزیز ...

ممنون مهربون و بافرهنگ 🫂❤️ایشالا پرپول و‌پربرکت باشه هرکاری که شروع میکنی