ayliiin22 مدیر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 3491 عنوان امروز رفتم طلا خریدم گرمی پنج و سیصد | مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 50 پست اگه صبح میرفتم ۴،۸۰۰ میشد ولی عصر رفتم ۵،۳۰۰ شده بوداحساس میکنم ضرر کردمبنظرتون تا عید گرمی چند میشهبچه ها لطفا تاپیکو ب حاشیه نکشونید ممنونم امروز | 02:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m_kosar عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 407 من تا ۴۸۰۰دنبال کردم ندیدم این قیمت: ولی عجیب نیست. دگ همینه که هست🤷🏻♀️ هیچی تو این دنیا عجیب نی چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕
شکوفهترنج عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 2602 رئیس بانک مرکزی گفت یکم میاد پایین بعد باز شدن ادارات ببخشید یه سوال ممکنه قیمت انقدر رفته بالا یه دلیلش روز مادر و پدر باشه ؟یعنی بعد این مناسبت ها بیاد پایین ؟اگر کسی میدونه ممنون میشم بگید 🙏
آدامس،خرسی عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 235 اخه رو تابلو ۵ و ۳۰۰ نوشته بود خودم دیدمیعنی چییییی نمی دونم حدسم درسته یا نهشب یلدا و روز مادر پشت سر همه.فکر کنم بخاطر همین طلا یه مقدار رفته بالا.شاید اواخر هفته بعد کمی بیاد پایین . الله اعلم
آدامس،خرسی عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 235 ببخشید یه سوال ممکنه قیمت انقدر رفته بالا یه دلیلش روز مادر و پدر باشه ؟یعنی بعد این مناسبت ها بیاد ... من نمی دونم ولی احتمال میدم بخاطر شب یلدا و روز مادر کمی افزایش قیمت و افزایش تقاضا وجود داره و احتمال میدم بعدش کمی قیمت طلا بیاد پایین
سمندوووووووون عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 3439 نمی دونم حدسم درسته یا نهشب یلدا و روز مادر پشت سر همه.فکر کنم بخاطر همین طلا یه مقدار رفته بالا.شای ... درسته ب نظر من ،