یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ارزش شما. بیشتر ازین حرفاست .مهریه ربطی ب میزان ارزش طرفین برای هم نداره. ب میزان. درامد و بودجه طرف داره ارزش سکه الان. اونقد باست که. طرف حق داره. یک و نیم میلیارد میشه. ۳۰ تا. کمه ایا.
میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها" اما باید اینگونه باشد، "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید" " هیچ کس کامل نیست "
ارزش شما. بیشتر ازین حرفاست .مهریه ربطی ب میزان ارزش طرفین برای هم نداره. ب میزان. درامد و بودجه طرف ...
بدبختی ما اینه که یک میلیارد اینقدر زیاده که ده سالم کار کنی و پس انداز کنی نمیشه یک میلیارد ولی یک میلیارد اینقدر کمه که حتی باهاش نمیتونی یه خونه هم بخری 🥴
چرا دلت شکست شاید توانایی مالی بیشتر از این نداره کی گفته مقدار مهریه برابر با ارزش زنه
سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
مهریه بر حسب قانون عندالمطالبه است یعنی چیزی که به شما هدیه شده و هر وفت طلب کنی میتونی برداریش
سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*