2777
2789

معلمم حالا یعنی چی؟

یعنی چون معلمی ارزشت از زن خونه دار ببشتره؟؟

جمع کن خودتو 

ارزشت از جمله ی اخرت معلومه، ۲۰ تاسکم زیادیته با این سطح تفکر 

معلمی ، برا خودت معلمی 

کیا شدن معلم بچه هامون واویلا

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ارزش شما. بیشتر ازین حرفاست .مهریه ربطی ب میزان ارزش طرفین برای هم نداره. ب میزان. درامد و بودجه طرف داره  ارزش سکه الان. اونقد باست که. طرف حق داره. یک و نیم میلیارد میشه. ۳۰ تا. کمه ایا. 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
ارزش شما. بیشتر ازین حرفاست .مهریه ربطی ب میزان ارزش طرفین برای هم نداره. ب میزان. درامد و بودجه طرف ...

بدبختی ما اینه که یک میلیارد اینقدر زیاده که ده سالم کار کنی و پس انداز کنی نمیشه یک میلیارد ولی یک میلیارد اینقدر کمه که حتی باهاش نمیتونی یه خونه هم بخری 🥴 

دلم شکست

چرا دلت شکست شاید توانایی مالی بیشتر از این نداره کی گفته مقدار مهریه برابر با ارزش زنه

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
حداقل دیگ ۱۱۴ تابنظرم مهریه ی پشتوانه س دنیاست و هزاااار اتفاق

مهریه بر حسب قانون عندالمطالبه است یعنی چیزی که به شما هدیه شده و هر وفت طلب کنی میتونی برداریش

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*