2777
2789
عنوان

فضای این شغل خرابه بنظرتون

118 بازدید | 15 پست

می‌خوام وارد شغل وزیتور شرکت دارویی بشم ؛ اما میترسم محیطش خوب نباشه آدم درونگرایی هستم 

شنیدم خیلی خانما و آقایون تو این محیط لاس میزنن و این چیزا 

درسته؟ میشه یکم از محیط چنین شرکت هایی بگید هرچی میدونید 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

سلامگلم من خودم یک بانوی کارآفرین هستم امروزه اکثر خانم ها مخصوصا مادرها با توجه ب شرایط حاکم در صدد ...

متوجه نمیشم عزیزم 😅

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اکثر شغلا اینطوریه متاسفانه

هر شغلی داشته باشی از این ادما ممکنه باشه

تو خودتو قوی کن و برو کار کن ، اگه دیدی محیطش خیلی بده و اذیتی بیا بیرون

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

اکثر شغلا اینطوریه متاسفانههر شغلی داشته باشی از این ادما ممکنه باشهتو خودتو قوی کن و برو کار کن ، ا ...

می‌دونم اکثر جاها اینطوریه 

می‌خوام بدونم فضای ویزیتوری چطوره؟ ارتباطشون صمیمی هست ؟ حدود رعایت میکنن؟

می‌دونم اکثر جاها اینطوریه می‌خوام بدونم فضای ویزیتوری چطوره؟ ارتباطشون صمیمی هست ؟ حدود رعایت میکنن ...

ببین کلی نمیتونی بگی

هر جایی همه جور ادمی ممکنه باشه

البته خب قبول دارم شغلای مختلف فرق داره با هم ولی این تفاوت میتونه گم باشه یا زیاد و بستگی داره با چه ادنایی برخورد کنی

باید بری ببینی چجورین و قابل تحملن یا نه

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

متوجه نمیشم عزیزم 😅

اگر دنبال کاری هستی ک هم یک محیط آروم و امن داشته باشه هم محدودیت زمانی مکانی نداشته باشه یا مثل شعل های کارمندی و بیرون نخوای در سرما و گرما مریضی حتما بری بیرون من میتونم یک فرصت عالی بهت معرفی کنم

زهرا نوری هستم‌ بانوی کارافرین

ببین کلی نمیتونی بگیهر جایی همه جور ادمی ممکنه باشهالبته خب قبول دارم شغلای مختلف فرق داره با هم ولی ...

خیلی شنیدم میگن خانم های ویزیتور درست نیستن ذاتا و این چیزا یا همشون تو محل کار با هم لاس میزنن ☹️😐

اگر دنبال کاری هستی ک هم یک محیط آروم و امن داشته باشه هم محدودیت زمانی مکانی نداشته باشه یا مثل شعل ...

چه شغلی 

خیلی شنیدم میگن خانم های ویزیتور درست نیستن ذاتا و این چیزا یا همشون تو محل کار با هم لاس میزنن ☹️😐

کلا جو جامعه بد شده توی خیلی از شغلا اینطوریه

بستگی داره به تحمل خودت و البته به اینکه اونایی که اینجورین چند نفرن ، زیادن و اکثریت اینجورین یا دو سه نفر

ولی خب هر شغلی بری ممکنه یه عده ای اینجوری باشن 

کلا جو جامعه بد شده توی خیلی از شغلا اینطوریهبستگی داره به تحمل خودت و البته به اینکه اونایی که اینج ...

من خودم قبلا کارمند بودم ولی از وقتی ۳ سال هست توی بیزینس جدید اومدم وقتی مقایسه میکنم ۱۰۰ درصد عالی‌تر هست شرایط الانم 

محیط کار سالم و پرانرژی و خیلی امتیازات دیگه.

واقعا مخصوصا اگر متچدری یا شرایط کار بیرون اذیتت میکنه این یک فرصت عالیه

من خودم قبلا کارمند بودم ولی از وقتی ۳ سال هست توی بیزینس جدید اومدم وقتی مقایسه میکنم ۱۰۰ درصد عالی ...

چجوریه انلاین هست یا حضوری و چند روز هفته؟

آن لاین هست ولی برای توضیحات تماس بگیرید بهتر میتونم توضیح بدم چون با پیام منظور کامل رسونده نمیشه🙏 ...

لطفا یه توضیح مختصر بدین چون من قبلا یرای کار در خانه اقدام کردم ولی همش تبلیغ و عضوگیری هس که بنده علاقه ندارم