یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
تو خودتو قوی کن و برو کار کن ، اگه دیدی محیطش خیلی بده و اذیتی بیا بیرون
وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛ هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️
البته خب قبول دارم شغلای مختلف فرق داره با هم ولی این تفاوت میتونه گم باشه یا زیاد و بستگی داره با چه ادنایی برخورد کنی
باید بری ببینی چجورین و قابل تحملن یا نه
وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛ هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️
اگر دنبال کاری هستی ک هم یک محیط آروم و امن داشته باشه هم محدودیت زمانی مکانی نداشته باشه یا مثل شعل های کارمندی و بیرون نخوای در سرما و گرما مریضی حتما بری بیرون من میتونم یک فرصت عالی بهت معرفی کنم
خیلی شنیدم میگن خانم های ویزیتور درست نیستن ذاتا و این چیزا یا همشون تو محل کار با هم لاس میزنن ☹️😐
کلا جو جامعه بد شده توی خیلی از شغلا اینطوریه
بستگی داره به تحمل خودت و البته به اینکه اونایی که اینجورین چند نفرن ، زیادن و اکثریت اینجورین یا دو سه نفر
ولی خب هر شغلی بری ممکنه یه عده ای اینجوری باشن
من خودم قبلا کارمند بودم ولی از وقتی ۳ سال هست توی بیزینس جدید اومدم وقتی مقایسه میکنم ۱۰۰ درصد عالی ...
چجوریه انلاین هست یا حضوری و چند روز هفته؟
آن لاین هست ولی برای توضیحات تماس بگیرید بهتر میتونم توضیح بدم چون با پیام منظور کامل رسونده نمیشه🙏 ...
لطفا یه توضیح مختصر بدین چون من قبلا یرای کار در خانه اقدام کردم ولی همش تبلیغ و عضوگیری هس که بنده علاقه ندارم