1نانا مدیر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 892 عنوان با دویستوپنجاه تومن چی بگیرم براش | مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 37 پست بچها الان یادم افتاد فردا ماهگرد اشناییمون هستو من ۲۵۰ تومن دارم.برا ماهگردامون اون همش کادو گرفتهمن تا حالا چیزی نگرفتم .بنظرتون چی بگیرم براش معین جونم خیلی دوستت دارم و امیدوارم لیاقت عشق ط رو داشته باشم:) امروز | 02:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1نانا مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 892 چقدر باکلاس توضیح دادی 🤣 😂😂 معین جونم خیلی دوستت دارم و امیدوارم لیاقت عشق ط رو داشته باشم:)
urmyi عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1735 تیشرتو موافقم. بقیه شو تازه گرفته.ببین لباس تو خونگیاش خیلی بد شده.بنظرت ی لباس خونگی هست با این قیم ... اره صد درصد میتونی با این قیمت یه تیشرت خوب و ساده پیدا کنی
sorkhabiii عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 400 😂بنظرت لباسخونگی مردونه چندهالان یادم افتاد اون لباساشم خرااب شدهیا خودش خیلی دلش لباس میخواد بیرون ... یه شاخه کل کافیه عزیزم باور کن برای پسر هرچی کمتر خرج کنی عزیزتریاون باید خرج کنه
1نانا مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 892 یه شاخه کل کافیه عزیزم باور کن برای پسر هرچی کمتر خرج کنی عزیزتریاون باید خرج کنه شاید باورتون نشهیه کمد یه متری دارهکه چیزایی ک من میگیرمو میزاره توشگل نقاشینامهدو سه قلم لوازم ارایشی ک ازم مصادره کرده😂😂هر چی ک مربوط ب منه خلاصه معین جونم خیلی دوستت دارم و امیدوارم لیاقت عشق ط رو داشته باشم:)
sorkhabiii عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 400 شاید باورتون نشهیه کمد یه متری دارهکه چیزایی ک من میگیرمو میزاره توشگل نقاشینامهدو سه قلم لوازم ارای ... چن سالتونه دوتاتون
1نانا مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 892 چن سالتونه دوتاتون هر دو ۲۰من بهمن۸۳اون فروردین ۸۳ معین جونم خیلی دوستت دارم و امیدوارم لیاقت عشق ط رو داشته باشم:)
sorkhabiii عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 400 هر دو ۲۰من بهمن۸۳اون فروردین ۸۳ اوخییییییکوچولویین طبیعیههمون گل بگیر پرروشم نکن
1نانا مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 892 اوخییییییکوچولویین طبیعیههمون گل بگیر پرروشم نکن گرفتم قبلا😂 معین جونم خیلی دوستت دارم و امیدوارم لیاقت عشق ط رو داشته باشم:)