2777
2789
از کجا مطمعنی عزیزم کاش همینجوری که میگفتی بود تک تک کلماتتو خوندم گفتم کاش اینجوری بودولی شنیدم عشق ...

خوشگل افسانه ای کدومه فداتشم والا بخدا که هزار بار گفتن  فلانی خدای زیباییه نگاش کردم بخدا دوزار نمی ارزید شاید به چشم بقیه خیلی قشنگ اومده چرا خودتو انقدر دست پایین میگیری آدم که خوشگل باشه نمیان هی بهش بگن تو خوشگلی من هر دختر زیبایی میبینم میگم این دیگه حتما خیلی شنیده از بقیه منم بگم فایده نداره بنابرین همیشه که نمیان بگن بهمون صد در صد زیبایی من اصلا دختر زشت نمیبینم ای روزا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم شایدم دارم خودمو هی اذیت میکنم دیگه کم مونده از استرس مریض باشم

میدونی من نوجوون که بودم عین تو بودم 

زندگیم شده بود زیبایی مدام روی آینه بودم مدام از خودم ایراد میگفتم دائما خودمو با بقیه مقایسه میکردم واااای که چقدر از زمین و زمان فقط قیافه برام اهمیت داشت حاضر بودم یه بیماری داشته باشم اما خیلی زیبا باشم بعد ها فهمیدم که زندگی اصلا به چهره نیست تازه زیبایی خودم رو هم داشتم خیلیا سعی کردن بخاطر حسادت منو بشکنن منم که زود باور مطمئنم تو هم همینی زیبایی و خودت نمیبینی دختر قشنگ 

نمیدونم شایدم دارم خودمو هی اذیت میکنم دیگه کم مونده از استرس مریض باشم

یچی بگم؟

بچه که بودم به قدری زشت بودم که خدا میدونه

الان قیافمو دیدی

ولی بچه که بودم حالم بهتر بود

قیافه هیجای زندگی به دردت نمیخوره و نخواهد خورد

فقط بهت یچیزو میده

اعتماد به نفس

روی این کار کن

بارونو دوس دارم🌱