2777
2789
عنوان

اعتیاد در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 31 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم سیگاری ام تازه ازدواج کردم ، خیلی دلم میخواد ترک کنم ولی زهرمارو نمیشه ترک کرد اونم یواشکی میکشم ...

واقعا چرا فکر می کنید بقیه نمی فهمن سیگار میکشید

آدمای سیگاری ، نفسشون بوی گند سیگار میده. حتی اگه تازه نکشیده باشن . یعنی وقتی توی جای سر بسته مثلا خونه رد میشن کاملا بوی بد سیگار مشخصه. نفسشون بو میده. اگه ۵ دقیقه یه جا بشینن و برن اونجا بوی سیگار میده

حالا هر چی سیگار بدبو تر ، اون بوی لعنتی به جا مونده هم بدبوتره

اگه فکر می کنید بقیه متوجه نمیشن ....

وسوسه وهوس سیگار زود میاد زود ازبین میره باید اینو بدونی تایه مدت کشکه خشک بخور هوست از بین میره واس ...

بله شنیدم منتهی قلبم انگار می‌خواد وایسه و بعد سیگار آروم میشه قرص پرانول ۱۰ میخورم ولی همچنان سیگار و بسیار پرخاشگر میشم

شوهرم یه دوستی داره ۲۰ ساله هروئینو گذاشته کنار ولی میگه این سیگارو نمیتونم بزارم کنار😂

من خودمم نمیدونم اگه خواستم باردار بشم این سیگارو چکار کنم ترکش وحشناکه واقعا

بله شنیدم منتهی قلبم انگار می‌خواد وایسه و بعد سیگار آروم میشه قرص پرانول ۱۰ میخورم ولی همچنان سیگار ...

تلقین میکنی مگه تپش قلب نگرانی بی مورد داری پرانول میخوری 

اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم

تلقین میکنی مگه تپش قلب نگرانی بی مورد داری پرانول میخوری

اگرم سخته برات کم بکش سیگار سبک تهیه کن زیاد تأثیری روی جنین نداره سیگار با قطران نیکوتین 1و۱

اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم

واقعا چرا فکر می کنید بقیه نمی فهمن سیگار میکشید آدمای سیگاری ، نفسشون بوی گند سیگار میده. حتی اگه ت ...

بقیه که فقط همسرم می‌دونه 

چون اونم می‌کشه ، بعضی وقتا که نمی کشیدم وقتی اون میکشد بوی سیگار نمی‌داد تا زمانی که حرف بزنه و از دهنش بوی سیگار میومد

منم تا می‌کشیدم و میخواستم برم جایی یه چیزی می‌خوردم تا بوش از دهنم بره

ولی دوران پریودی وقتی میکشم بدجور فشارم رو پایین میاره 

فشار تو جاذبه جا نمیشه؟؟

بقیه که فقط همسرم می‌دونه چون اونم می‌کشه ، بعضی وقتا که نمی کشیدم وقتی اون میکشد بوی سیگار نمی‌داد ...

نکش دیگه بابا چرا همت نمی کنید

ملت ۳۰ روز ماه رمضون رو روزه میگیرن . کلی هم مستحبی روزای دیگه رو میگیرن.گشنه شون نمیشه؟ تشنه شون نمیشه؟ بی حال نمیشن؟ فشارشون نمی افته؟ قندشون نمی افته؟

یه خورده همت کنید از شما حرکت از خدا برکت.ترک کن راحت شی

نکش دیگه بابا چرا همت نمی کنیدملت ۳۰ روز ماه رمضون رو روزه میگیرن . کلی هم مستحبی روزای دیگه رو میگی ...

من اولش متنفر بودم از سیگار مخصوصا از مرد های سیگاری 

حتی اولین بار که با همسرم آشنا شدم بهش گفتم اگه سیگاری هستی کات میکنم باهات و اونم گفت نه اصلا نمی‌کشم ولی وقتی ازدواج کردیم یه روز اومد گفت میخوای یه دونه دوتایی بکشیم اولش خوشم نیومد ولی از روی کنجکاوی که بار اولم بود گفتم امتحانش کنیم ، روز دوم روز سوم و الان چند ماه شده

آخه اون زمان ما خیلی دعوا داشتیم باهم ، هم اون میکشید اعصابش آروم میشد هم من 

اوایلش هم یه دونه شب ها بود فقط ولی الان تبدیل شده به روزی 7 ،8 تا نخ سیگار