2777
2789
عنوان

یه سگ اکثر شبا میاد جلو پنجره مون صداهای عجیب غریب درمیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 91 پست
معلوم نیس چی کوفت میکنن که اینطوری میشن😫😫😫

نترس بگیر بخواب . من باردار بودم یه اتفافی افتاد کلی جیغ کشیدم ،الان دخترم به شدت ترسو هست با یه اوهوم از جا میپره .

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سال پیش نصف شب از پارک میومدیم ۴ نفر ی سگه افتاد دنبال ما ی مسیر طولانی قشنگ تعقیبمون میکرد 

رفتیم خونه دوستمون ک نزدیک بود ازونجا اسنپ بگیریم 

تو حیاط نشستهبودیماونم پشت در 

بعضی وقتا صداهای عجیب غریب درمیاورد 

حتی تو مسیر ی تعمیرگاه باز بود وایسادیم اونجا ک سگه بره اما رفت جلوتر نشست منتظرک ما راه بیفتیم 

در کل نترس عزیزم رات سگا اینجوری ندیدی ب خاطر اون برات عجیب غریبه 

چه جالب ...من فقط تو فیلما دیدم

عزیزم دیگم از چیزی نترس اسم خدارو به زبونت بیار و روح خودتو بهش بسپر و بخواب .❤️

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

نترس بگیر بخواب . من باردار بودم یه اتفافی افتاد کلی جیغ کشیدم ،الان دخترم به شدت ترسو هست با یه اوه ...

باورت میشه دخترم بیدار شد از ترس من؟؟

اون سگه رفت الان نوبت خانومه با لگداش خواب شب رو ازم بگیره

فقط نوزادو غسل میدن باهاش ؟ی فیلم دیدم نوزاد رو زد داخل اب

نوزاد مسیحی رو غسل میدن

و کسی که تازه مسیحی شده باشه 

بله بچه رو یکبار داخل آب میبرن و بیرون میارن البته اتفاقی نمیوفته براش

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

چقدر ارامش بخشی شما♥️

قربونت برم 🥺

باورت میشه دخترم بیدار شد از ترس من؟؟اون سگه رفت الان نوبت خانومه با لگداش خواب شب رو ازم بگیره

بله اونم آدمه با هر حرکت مادر متوجه میشه ، بگیر بخواب

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی)