2777
2789
عنوان

یه سگ اکثر شبا میاد جلو پنجره مون صداهای عجیب غریب درمیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 91 پست
نترس..ذات سگ وحشی هست...آنقدر انسانها ب محیط‌زیست تجاوز کردن ک باعث شده با حیوانات همسایه بشیم...سگه ...

داخل شهر چرا باید سگ باشه اخه خودشم فقط میاد جلو پنجره یدما خاک بر سر شهرداری ما

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا من رسما خودمو خراب کردم از ترساخه کاش صداشو بشنوی میفهمی منظورمو کاش اینجا میدش ویس فرستاد

میدونم...تجربه شو دارم خیلی بدتر...میگم تو روستا قشنگ وسط دشت و بیابون سگهایی با ظاهر عجیب از بس با هرنوعی تولید مثل کردن ،،،قیافه هاشون تو تاریکی شبیه موجودات غیر ارگانیک میشه...ب شوهرم میگفتم قدیما اینارو می‌دیدن میگفتن جن اومده

داخل شهر چرا باید سگ باشه اخه خودشم فقط میاد جلو پنجره یدما خاک بر سر شهرداری ما

ی نفر تو محل حمله کردن خودشو سپر بچه ش کرد تاندونش پاره شد ... درمونش گفتن سخته   شصت ملیون خرج کرده وکیل گرفت شکایت کرد .... الان شهرداری اومده اون منطقه رو تمیز کرده ... 

یک چیز میخواستم بگم ولی می‌ترسی چون بارداری

ببین احتمالا سردشه اینطوری می‌کنه و خرناسه میکشه

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

سگهای وحشی منطورمه...روزا شاید از کنار آدمها عبور کنند...ولی شبا قشنگ دنبال یه سوژه برای جر دادنش هس ...

آهان فک کردم داستانی داره ی شب حمله کرده بودن تو کوچه ما انگار گرگ بودن .... از پنجره هی می‌ دیدیم کل کوچه رو گرفته بودن رو سرشون

ی نفر تو محل حمله کردن خودشو سپر بچه ش کرد تاندونش پاره شد ... درمونش گفتن سخته شصت ملیون خرج کرده ...

میدونی چیه..خیلی زیادن آدمهایی ک حتی سگ خودشون بهشون آسیب زده...بخاطر همین سگ گردانی بعضی جاها ممنوع هست...اما خب متاسفانه وقتی در موردش حرف زده بشه بعضیا جبهه میگیرن

ی نفر تو محل حمله کردن خودشو سپر بچه ش کرد تاندونش پاره شد ... درمونش گفتن سخته شصت ملیون خرج کرده ...

خدا لعنت کنه شهردار مارو 

ببین بالاشهر پایین شهر هم نداره همه جا عین مور ملخ سگ ریخته