2777
2789

كاش من از اونايي باشم كه وزنم تو بارداري بالا ببره ٤٦ كيلوام شوهر رفته لباس نوزادي خريده اندازه عروسكه ديدم روش نوشته براي نوزادان نارس يكو نيم كيلو 

ميگم اينا چيه ميگه من ميدونم بچه تو ضعيفه 😂😂😂😂

فقط 35 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بالاتر یه عزیزی گفت از کم خونیه شیره وانجیر وخرما وزیتون بخور

مرسي عزيزم من كم خوني هم دارم ولي اشتها ندارم و الانم تهوع بارداري خيلي زود اومده سراغم كمه ولي از ٤ هفتگي خيلي زوده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسي عزيزم من كم خوني هم دارم ولي اشتها ندارم و الانم تهوع بارداري خيلي زود اومده سراغم كمه ولي از ٤ ...

منم ازهمین حدودا داشتم تهوع وای اره سعی کن صفرای معدتو خالی کنی اون باعث میشه بیشتر ناشتا بلند شدی احتمالا حالت تهوع داری برو دستشویی یاحمام خم شو همش بالا بیار بدای خودت وبچه خیلی خوبه باعث میشه زردی نگیره یاکمتربگیره احتمالا اب زرد رنگ ازمعدت خالی میشه من تاسه ماهه اول همین بودم سه ماهه دوم کلا رفع شد حالت تهوعم الان ماه ۷ گهگاهی بازمیاد سراغم ولی صبحا اینکارمیکنم اون صفرا باعث گودی چشمم میشه...برای اشتها هم شربت شیره باابلیمو بخور اشتها رو زیادمیکنه وبهداشت ازماه ۳یا۴به بعدهم مولتی ویتامین میده اونم خیلی اشتهااوره

كاش من از اونايي باشم كه وزنم تو بارداري بالا ببره ٤٦ كيلوام شوهر رفته لباس نوزادي خريده اندازه عروس ...

وای عزیزم🥲نباید اینو میگفت ینی چی💔اتفاقا اونایی که مث شما لاغرهستن بچهاشون میگن تپلو میشه تازه شاید به شوهرت ببره خب

تو هفته ۱۲یا۱۳ ان تی مشخصمیکنه ولی من هفته۱۸انومالی بهم گفت...پس ازکجا فهمیدی دختره

من چون دختر دوست دارم رنگ صورتي انتخاب كردم 

من بعد از كلي نااميدي خدا بهمّ لطف كرد دكتر گفته بود طبق ازمايش با تخمك اهدايي ميتوني باردار شي ولي من حتي دارو براي باروري استفاده نكردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم ازهمین حدودا داشتم تهوع وای اره سعی کن صفرای معدتو خالی کنی اون باعث میشه بیشتر ناشتا بلند شدی ا ...

من تك و تنها هستم شوهرمم خونه نيست روزا 

خدا كنه حالم بد نشه بتونم از پس خودم بر بيام 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من چون دختر دوست دارم رنگ صورتي انتخاب كردم من بعد از كلي نااميدي خدا بهمّ لطف كرد دكتر گفته بود طبق ...

عزیزم خداروشکر ان شالله خدابا دلت راه بیادهمونی که میخای بشه اره دکترا چرت پرت زیادمیگن اصل کاری خداس

من تك و تنها هستم شوهرمم خونه نيست روزا خدا كنه حالم بد نشه بتونم از پس خودم بر بيام

منم غریب هستم عزیزم ازخانوادم دورم سخت گذشت بهم ولی گذشت بیشتر موقع اشپزی شاید یکم اذیت شی چون من به بوخیلی خیلی حساس بودم