2777
2789

من خودم کلاس دهم ام یه دوستی دارم خیلی فقیر هستن یعنی بهتون بگم بشدت حالتون خراب میشه کفش های پاره و کاپشن هم نداره یه لباس پارچه ایی میپوشه به این سرما  و خوراکی هم نمیاره داخل مدرسه منم همیشه خوراکی هام رو بهش تعارف میکنم به زور قبول میکنه 

ولی خیلی درس خون هست شاگرد اول کلاس شون هست البته ما رشته مون فرق داره اون رشته انسانی هست من تجربی 

میخوام یک ام کمک اش کنم چکار کنم 

واقعا وقتی میبینمش همش گریه میکنم 

نمیگم ما وضع مالی مون خوبه ولی متوسط رو به بالا هستیم

آفرین به دل پاکت روز تولد یا مناسبتی براش لباس هدیه بخر 

منم درد وطن سابق.تاپیکم ترکید که چی گفتیم ترکید؟ از غم مردم غم گرونی حالا بماند🤦🏻‍♀️❌⛔راستی مثل قبل آقایون درخواست⛔

بهش سویشرت یا کفش هدیه بده بگو این هدیه کریسمس یا شب یلداس ما عادت داریم به کسی ک دوست داریم بدیم

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم تواین دوره واقعا دلت یه جواهرنایابه گلم میتونی براش کاپشن وکفش بخری کادو بدی یا باهاش صمیمی شو پول بدا بهش

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 
عزیزم تواین دوره واقعا دلت یه جواهرنایابه گلم میتونی براش کاپشن وکفش بخری کادو بدی یا باهاش صمیمی شو ...

میترسم قبول نکنه 

چون وقتی خوراکی هم بهش تعارف میکنم با کلی حرف زدن  ازم میگیره یه کفش براش بخرم بدم به کسی دیگه بهش بده نفهمه من بودم