2777
2789

تاپیکشم تو پربازدیداست من چندوقتی هست میخونمش واقعا به هر بهونه‌ای میخواد پز زندگیش رو بده از تک تک تاپیکاش بوی فخرفروشی و خودنمایی میاد بابا شوهرتون کار میکنه زحمت میکشه دمتون گرم نوش جونتون ولی خدایی از یه حدی بیشتر پز دادن اصلا جالب نیست.. یکم به خودتون بیاین.. درسته که لحظه های خوب رو باید به اشتراک گذاشت ولی پولداریتونو تو چشم مردم نکنید که. حالا باز اینستایی چیزی بود یه چیزی اینجا که ۹۰ درصد ادماش جزو قشر متوسط و پایین جامعه‌ان زشته بخدا :)

.

چیشده ؟

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا باید بفهمم کیو میگی

حس ششمی نیستی؟😂😂😂

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

چیکار میکنه 

چی میگه 

الان پربازدیده؟برم ببینم کیو میگی

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

اسی اسم کاربریت یعنی چی؟ 😉