2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترسناک ترین در جهان نبود من تو حال روحی خوبی نبودم وقتی دیدم برای همین ذهنم خیلی درگیرش شد یه فیلمی بود که مربوط به قدیم بود و مردم ایران دسته دسته از وبا و قحطی میمردن

یتیم خانه ایران رو نمیگم اصلا این فیلم دهه هفتاد پخش شد تا سالها خواب می دیدم تو اون اتاق از خونه مون که تلویزیون بود و فیلم پخش شد جنازه روی هم تلنبار شده

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

نبین اصلا افسرده میشی خیلی انرژی منفی داره

من گمان می کنم هر کسی در ته دلش یک باغی دارد که پناهگاه اوست. هیچ‌کس از آنجا خبر ندارد، کلیدش فقط در دست صاحبش است. آنجا آدم هر تصور ممنوعی که دلش می خواهد می کند. عشق های محال، هر آرزوی ناممکن و هر خواب و خیال خوش، هر چیز نشدنی، آن جا شدنی است. یک بهشت - یا شاید جهنم - خودمانی و صمیمی که هرکس برای خودش دارد. این باغ اندرونی چه بسا از دید باغبانش هم پنهان است اما یک روزی و یک جوری آن را کشف می‌کند.

20 سال پیش فیلم تپه چشم دارم به نظرم وحشتناک بود10 سال پیش پیچ اشتباهیاما الان سینستر 1.وافعا وحشتنا ...

وایی دومی یجوریهههه

https://harfeto.timefriend.net/17146882166109    صرفا جهت درد و دل .... قوی ترین اسلحه هویته؛ می خوان بفروشی بری انگار کلیته...می خوان بذرشو بسوزونن گلی نده,عمیق تر از اینه ،ولی اینه کلیتش!