2777
2789

حالا بماند کحا بود و اینا خانوم همکارم بود و انقد راجب کارش ناخون کاری میگف انقدر باصدای بلند میگف که همه بشنون ایشون ناخون کاره بعد هی اینو میگف که بفهمونه من برا خودم کسیم شاید باورتون نشه ولی بیش از ده بار گف بعد هی میگف پدرو مادرم دو تا خونه دارن منم اصلا اولش باهاش حرف نمیزدم این فک کرد من خودمو میگیرم نشست به پز دادن ولی به خدا ما صدبرابر اونا داریم ولی من یه بار نمیگم اینارو میگف بعد اخساس غرور میکرد حرص منو درمیورد واقعا باخودش چی فک میکنه🤦🤦🤦🤦 

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
حوصله ی آدمهای پز بده ندارم سریع کات میکنم

واقعا مگه دیوونم حالم ازش بهم خورد به نظرم اینجور ادما خیلی بدبختن

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جوونیام داروخانه کار میکردم ی دکتر مجرد داشتیم خیلی خوش قیافه بود هر وقت میومد یکی از دخترا بلند بلند میگفت بابام دیشب ی سرویس طلا خرید خونه خرید ماشین خرید صدبار میگفت بقیه مواقع ساکت ساکت 

بزرگی میگه: انسان از انچه ندارد بسیار سخن می گوید

میدونی اخه اون هم قد و قوار من نبود ولی فقط داشت پز میداد و میخندید ینی چی خب  مثلا خواست بگه من کسیم اصلا ناراحت شدم از رفتنم چون به نظرم به شخصیتم برخورد با همچین ادمی نشستم

تحویلش نمیگرفتی بزار فک کنه کسیه🤣

اصلا موند تو دلم فقط می خوام یه بار دیگه ببینمش بهش بگم ادمایی که چیزی نداره و کمبود دارن فقط منم منم میکنن ادم چشم و دل سیر انقد سیره که نیازیبه گفتن ندارن

میدونی اخه اون هم قد و قوار من نبود ولی فقط داشت پز میداد و میخندید ینی چی خب مثلا خواست بگه من کسی ...

یه بنده خدایی بود ،تا میرسید میگفت من شوهرم ماهی ۱۰ میلیون میده خرج خودم میکنم (حرف ۵ ۶ سال پیشه) بعد منم غصه میخوردم که چه شوهری داره چه زندگی داره ، بعدا معلوم شد شوهرش خیانت کرده ،برا اینکه دهنش بسته شه پول میداده .

میخوام بگم هر کی هر چیزی میگه ،فقط شنونده باشید و بگذرید انگار که نشنیدید.بهش بها ندید

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
حالا یکی مث اون اینجور منم اگه یکی ازم تعریف کنه خودمو با خاک یکسان میکنم تا ثابت نکنم مالی نیستم ول ...

شما اصبلیینی نیازی به تعریف دیگران نداری

یه بنده خدایی بود ،تا میرسید میگفت من شوهرم ماهی ۱۰ میلیون میده خرج خودم میکنم (حرف ۵ ۶ سال پیشه) بع ...

بابا طرف مالی نیس ولی اینکه فک میکنه مالی هست و به رخ میکشه این میسوزونه

حالا یکی مث اون اینجور منم اگه یکی ازم تعریف کنه خودمو با خاک یکسان میکنم تا ثابت نکنم مالی نیستم ول ...

منم اینطورم🤣🤣🤣خود کم بینی داریم

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی)