2777
2789
عنوان

دزدی از شوهر

160 بازدید | 22 پست

سلام خوبین من و شوهرم 5 ماهه اومدیم خونه خودمون شوهرم برای یک شارژ باید التماس کنم بگیره البته 10 تومن میگیره ولی با منت ولی پول به اینترنت نمیده 

برای خودش میده 

من حتی برای دانشگاه که میرم یک کیک میخوام بگیرم دستم خالیه  برای همین بعضی وقتا از کارتش در حد 50 هزار تومن کارت به کارت میکنم گناهه به نظرتون! آخه تو اینترنت زدم میگه جایز نیست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی نمیده مجبوریجایز نیستو برای کسایی گفته که بیشتر از حقی که شوهرش بهش داده میخوارشما یه سرچ راجب ...

به خدا عذاب وجدان گرفتم  ببین یک مانتو گفتم، برام بگیرم نزدیک 3 ماهه هست گفتم اصلا اعتنا نمیکنه حتی تو دعوا مشت زد به صورتم زیر چشمم کبود شده گفتم ببرم دکتر میگه ندارم تو کارتش داره اما میگه کارت خالیه خالیه  

شرع و ول کن چقد ما زنا ساده ایم آخه مگه میشه با کارت خالی رفت بیرون با خیال راحت بردار پیامک نمیره و ...

شبا برمیدارم از حسابش اونم زیر 100 تومن بر میدارم میدونی میرم دانشگاه قسر صبح خیلی گرسنم میشه عادت ندارم چیزی بخورم کره و پنیر بخورم برای همین، میرم کیک میگیرم چند بار بهش گفتم با غر غر و منت گرفت برای همین برمیدارم 

اینترنت و شرعیات و بیخیال فکر کن نفقته

ببین حتی یک مانتو میخوام برام نگرفت دلم میسوزه برای خودم هم کتک بخورم همش با اینهمه بدیاش دوستش داشته باشم هم بخوام از کارتش بردارم عذاب وجدان بگیرم 

ببین ما امروز دعوا کردیم دست روم بلند کرد بعد من دارم گریه میکنم میگه خوبه که گریه میکنی سبک میشی بعد پرتقال آورد جلو من میخورد بهش گفتم چه آدم یزیدی هستي تو من دارم گریه میکنم تو داری کوفت میکنی بعد گفت اتفاقا خوبه که گریه میکنی