2777
2789
عنوان

متاهلا بیان

142 بازدید | 15 پست

شوهرم خیلی ادعاش میشه دوسم داره خیلللی 

هیچیم کم نمیزاره

الان دیدم به یه دختر تو انستا پیام داده سلام

دختره جوابشو نداده

عکس فیک گذاشته دختره پیجشو شخم زدم هیچی نبود

با اکانت فیک فالوش کردم هم خودشو هم شوهرمو

چجوری حالشو بگیرم 

ازش خیلی عصبانیم خیلی ادعاش میشه دوسم داره

من موندم خو مریضی به مردم پیام میدی

بنظرتون با اکانت فیک امتحانش کنم ب×رینم بهش؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نکن اون به هر حال پا میده 

ای کاش این اینستا هیچوقت نبود

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! جوکر: من لبخند میزنم که دردامو پنهان کنم و آرزومه یه روز یکی بیاد نگام کنه و بفهمه همه چی دروغه 🙂 ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

نه 

اگه پیام بدی بهش فکر میکنی خیلی شاخه که دخترا میان دایرکتش

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
نکن اون به هر حال پا میده ای کاش این اینستا هیچوقت نبود

من تعجبم میکنم خو مریضی

من اصلا نمیتونم با خیانت کنار بیام 

چون من از هر نظر از اون سرتم بعدشم من 

زورم میاد من بهش وفادارم خیلی اون اینکاروکنه

همه مردا زناشون دوست دارن ما زنا مثل نمکیم براشون ولی براشون ارزونیم زنای بیرون براشون زعفرون وکمیابن  نمی‌دونن کی بفهمن بدون نمک نمیشه غذا خورد ولی بدون زعفرون سالها هم میشه تا کرد  راحتش بزار گلم دعوا نکن فقط بهش بگو اشکال ندارد اینکار رو کردی من میفهمم  چندبار دیگه هم ازت دیدم برو خودم نیاوردم  ولی امروز بهت گفتم دیگه هم نمی‌گم وبرا همیشه بیصدا از زندگیت میرم. خودش شرمنده میشه

همه مردا زناشون دوست دارن ما زنا مثل نمکیم براشون ولی براشون ارزونیم زنای بیرون براشون زعفرون وکمیاب ...

الان میگ گوشیمو چک کردی و اینا 

من میدونم دوسم داره

ولی کرم داره

حالا اینستا نبود تلگرام تلگرام نبود واتساپ واتساپ نبود تو خیابون ذات طرف داغونه و کاریش نمیشه کرد مت ...

تلگرام و واتساپ که سخته 

اما اینستا خیلی راحت با هم چت میکنن

البته شما درست میگی اما من خیلی به ایستا بدبینم و اصلا ندارمش  

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! جوکر: من لبخند میزنم که دردامو پنهان کنم و آرزومه یه روز یکی بیاد نگام کنه و بفهمه همه چی دروغه 🙂 ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...