2777
2789
ببین میدونم خوبه ولی جوری نیست که انگار عکس اسب باشه معلومه نقاشیه چیکار کنم خیلی واقعی بشه

بقران خیلیه واقعیه:)

ولی اگه منظورت ایرادای هنریه خب باید از اهلش بپرسی نه ما

ما هیچکدوم سررشته نداریم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عالیهههههه؛ ایرادی نمیبینم که بگم؛🤩🤩

ماشالله به هنرت.👌👌🧿🧿

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
احساس میکنم خیلی استخونیه مخصوصا قسمتی از صورت گردن و پایینترش

نژاد اسبش اینطور بود چون از عضلاتو استخون بندیش خوشم اومد انتخاب کردم ولی شاید منظورتون اینه بد شده اون قسمتاش و باید بیشتر کار کنم روش

با دقت نگاه کردم 

به نظرم اگه یه نقاشی هست که توی اون چشم باشه اولین جیز همون چشم توجه ادم رو جلب میکنه 

اسب حیوانی رها هستش چشمانه اسبت بجای اینکه رهایی و غرور رو فریاد بزنه یه عجز و بیچارگیه غریبی رو فریاد میزنه

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.

موهاش کم پشته 

😂😂😂خدایا حتما باید بمیریم روحمون شاد بشه ؟ نمیشه همینجوری روحمونو شاد کنی ؟خدایا بخاطره سیب مارو از بهشت بیرون کردی بخاطره اب انگور مارو از زمین میفرستی جهنم .اخه خدا چرا انقدر با میوه و اب میوه مشکل داری ؟؟ خدایا چرا میخواییم بیاییم خونت باید این همه هزینه کنیم وقتی هم مارو به مهمونیه خودت دعوت میکنی باید هیچی نخوریم خدایا میخوایی اصن با هم رفت و آمد نکنیم ؟؟🤣 بالاخره تو کوچه ما هم عروسی میشه ❤️امید دارم همچنان 💓💓💓

کلاس های ازاد نقاشی میری یا رشتت اینه؟

کلاس ازاد میرم اینجور چیزا درسش فایده نداره هنرستان نقاشی بودم دریغ از اینکه حتی درست دست گرفتن قلمو رو یادمون بدن فقطم پول حروم شد