2777
2789

خب حتما که نباید بقیه خوششون بیاد 

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😂🥴دهنت سرویس با این دل داری دادنت😍😂🥲

چیزب به ذهنم نرسیدخو🤭🤭

هیشکی ازیکی دیگه برتری نداره پس خودتوواسه من نگیر میخوای راهنمایی کنی میخوای نظر بدی درست🤌😐بی جنبه ای اصلامنوریپلای نکن⁦⁦⁦ درضمن من مسئول خالی کردن دل پُرتون نیستم اینویادت باشه..احترام ،احترام میاره فراموش نکن

اتفاقا بنظرم شما شرایط خیلی خوبی داری 

از نظر شغلی که میتونی مستقل زندگی کنی 

این همه حرف های  منفی به خودت میدی که چی بشه ؟ 

همین شغل میدونی چند نفر دلشون میخواد شاغل باشه ؟ 

الان شرایط ازدواج برای جوان ها از نظر اقتصادی خیلی سخت شده 

با این شرط و شروطی که بعضی دخترا میذارن پسرا جرئت نمی‌کنند نزدیک دختر بشن 

از نظر من ازدواج یک تقدیره

یک دختر خانمی رو میشناسم ایشونم پرستار بودند 

با یکی از مریضاشون ازدواج میکنند که ایشون معلم هست 

مادر پسره دختره رو خواستگاری کرده 

پس تقدیره 

منم مجردم و واقعا دلم میخواد ازدواج کنم اما خواستگار نیست 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

خب تنهاییمو چ کنم

خواستگار سنتی نداری؟

تا حالا از کسی خوشت نیمده بری پیشنهاد بدی؟

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

دختر زشتی نیستم بگم بخاطر اونهاتفاقن خیلی هم زیبامتحصیلات دارمسن خوبی دارمشاغل هم هستماما انگار سرنو ...

عزیرم چرا میگی نخواسته شدن 

این چه حرفیه 

ما محتاج این نیستیم کسی مارو بخواد 

ما انسانیم وخدا مارو دوست داره 

هرکسی تو زندگیش فرازو شیب زیاد داره فکر نکن همه خوشبختن 

من خودم مادر ندارم ویک شوهر بسیاااار بداخلاق دارم که تا حالا چندین بار خواستم ولش کنم برم با قولهای الکیش برگشتم