2777
2789
عنوان

زن داداشم تو مهمونیای خانوادگی لباسای باز و لختی می پو‌شه

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 58 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ابن ازادیها و بی غیرتیها نتیجه اون شعارتر زن زندگی ازادی که متاسفانه نتیجشش شده بی عفتی وبی حیایی ودر نهایت خیانت زنها به مرداشون و مردها به زنهاشون حالا ردتر تز اینها میاد به سرمون

والا ما ایرانیا دیگ شورشو درآوردیم 

دیروزدیدم ترک موتور آقاهه پسرنوجونش کلاه زمستونی پوشیده بودن خانومه بزور موهای بلندش باز بود 

دیگ زمستون کل دنیا این حرکات قفله ...

عه 😃چرا کسی کاریت نداشت

خوابن اونا🤔کجان نگران شدم

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
اگه باهاش صحبت کنی و بگی یه کوجولو اون ..... بپوشونه قبول میکنه دیگه

فکر نکنم. این زنا بدتر لج میکنن

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
هیچکس هیچی نگفت همه گفتن حق داری

نگران شدم کجان پس😆

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

در مورد اون کاری نمی تونید بکنید، نظر هم ندید. 

شوهر تو صله رحمی به گردن اش نیست، دوست داری خودت برو خونه برادرت.

اگر هم پرسید، شوهرت کو، بگو به این دلیل. خودش یک نمونه نهی از منکر هم هست.