2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نکن اشتباهه 

اونا خودشون دنبال غذا میرن 

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! جوکر: من لبخند میزنم که دردامو پنهان کنم و آرزومه یه روز یکی بیاد نگام کنه و بفهمه همه چی دروغه 🙂 ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

سگهای ولگرد تو کوچه و خیابون غذا میدی؟خبر داری چقدر از این سگ های ولگرد به بچه ها حمله کردن و تیکه پ ...

متنفرم از این سگ های ولگرد هربار با دخترم میریم تا مدرسه جونمون ب لبشون میرسه

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
چرا

دخالت تو چرخه طبیعته

خود سگ وقتی بچه هاش دنیا میان دوتاشو میکشه

فرآیند بقا تو کره زمین قوانین خودشو داره نباید اونو بهم زد 

اگه برخلاف روند طبیعت،تعداد یه موجود افزایش پیدا کنه،تاثیرشو روی کل موجودات میزاره

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
دقیقا... دیگه نه سگ ها گربه میخورن نه گربه ها موش. موش ها خودشون دیگه شدن اندازه گربه ها اه اه تو جو ...

و چقدر مورد داریم از حمله این سگهای ولگرد به انسان و مخصوصاً کودکان و چقدر فوتی داشتیم از این بابت، همه این ادمهایی که به سگهای ولگرد غذا میدن تو مرگ اون بچه ها مقصرن

و چقدر مورد داریم از حمله این سگهای ولگرد به انسان و مخصوصاً کودکان و چقدر فوتی داشتیم از این بابت، ...

من و دخترم ک سکته میکنیم تا مدرسه بریم از دستشون

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

سگ ندیدم اگر ببینم حتما غذا میدم

اما ۳ ساله که چندین گربه هم تو حیاط داشتم

هم تو کوچمون همش میان در خونمون 

بهشون غذا و آب میدم

اونایی که تو حیاط بزرگ شدن جای خواب هم داشتن

و گربه خودم که بهش میگفتم دخترم . عشق زندگیم بود . ۳ سال داشتمش. ۳ بار پیشم بچه بدنیا آورد . متاسفانه یه ساله مرده

زمستون سخته غذا پیدا کردن

اتفاقا بایدم سخت باشه چون اگر غذا راحت به دست بیاد حیوون به خاطر امنیت غذایی تو زمستون توله به دنیا میاره و اگر غذا رسانی بهش قطع بشه یا توله هاشو میخوره یا میمیرن ... اگر راضی هست که اون توله ها اینطوری تلف شن انجام بده 

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )(تاپیک اول برای من نیست❤️)