2777
2789
عنوان

تاحالا شده تحقیر بشین

| مشاهده متن کامل بحث + 97 بازدید | 23 پست
درک میکنم حس خیلی مزخرفیه ولی اینکه کسیو دوست داشته باشی دلیل بر آویزون بودن نیست بستگی به لیاقت طرف ...

خب همین دیگه:)) اون منو خیلی بالا نمیدید توی زندگیش. ته تهش یه ادم خیلی معمولی بودم یه اشنا.. اما من هی ناراحت میشدم و باز با وجود ناراحتی میبخشیدم و ادامه میدادم. دیگه نتونستم ببخشم.. طوری که کلا افلاین شدم و از همه فاصله گرفتم تا با این قضیه کنار بیام

کلا از اول همین بود.. خیلی رفتارای اشتباهی داشت من هی میگفتم اشکالی نداره کنارش میمونم کمکش میکنم خو ...

مشکل اینجاست که فکر می‌کنیم قراره اونیکه اینهمه سال اینطوری بوده بخاطر حس ما خودشو تغییر بده که کاملا فکر اشتباهیه و آسیبیم که می‌بینیم آخرش از جانب دل خودمونه :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل اینجاست که فکر می‌کنیم قراره اونیکه اینهمه سال اینطوری بوده بخاطر حس ما خودشو تغییر بده که کامل ...

اوهوم. نمیشه بزور کسیو وادار کرد که دوستمون داشته باشه:)

راستی میشه بپرسم چندسالتونه؟

خب همین دیگه:)) اون منو خیلی بالا نمیدید توی زندگیش. ته تهش یه ادم خیلی معمولی بودم یه اشنا.. اما من ...

تو شخصیت خودتو داری مثل همه منم فکر میکردم اون منو نمی بینه در جایگاهی که باید ،منتهی الان فهمیدم میبینه ولی نمیخواد قبول کنه 

تو شخصیت خودتو داری مثل همه منم فکر میکردم اون منو نمی بینه در جایگاهی که باید ،منتهی الان فهمیدم می ...

شایدم

من به این نتیجه رسیدم که مهم نیست چقدر تلاش کنم خوب باشم، هرکسی به اندازه ای که دوستم داره و خودش میخواد منو میبینه و قبول میکنه

اوهوم. نمیشه بزور کسیو وادار کرد که دوستمون داشته باشه:)راستی میشه بپرسم چندسالتونه؟

دقیقا ولی من فکر میکنم هیچ چیز همینطوری نیست :)

۲۰ سالمه البته کاربریم دست خودم فقط نیست دست دوستمم هست