2777
2789
عنوان

امشب که عکسم گذاشتم 🫠🫠🫠

208 بازدید | 38 پست

تاپیک قبلم عکسم گذاشتم و سریع برداشتم دیگه هم نمیذارم هرچی عکس داشتم و زدم پاک کردم از خودم بدم میاد چقدر لاغر و زشتم 

پست ها تاپیک قبلم بخونید  همه بهم گفتن   زشتی معمولی رو به پایینی  سنمو گفتن 32  این یعنی درد که 19 سالت باشه و  دو برابر سنت بهت بخوره 

تنها نی نی سایتی ها نه خیلی توو دنیای واقعی بهم گفتن سنت 30 میخوره ولی من 19 سالمه 

بعد میگن خودتو دوس داشته باش لاغری خوبه  من از لاغری  زیادم رنج میبرم چقدر زود پیر شدم  الان اصلا خوابم نمیبره فکرم درگیره که به یه کار پیدا کنم برم  پول در بیارم  صورتمو بکوبم از نو بسازم  😭😭😭😭😭

قلبم هزاره تیکه اس من بچگی خیلی بدی داشتم درد و رنج زیاد کشیدم چقدر زود پیر شدم خداااا 

در حسرت تپل شدن🥺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان به شدت فکرم درگیره اصلا خوابم نمیبره مداوم  نقصام جلو چشمام  واقعا من قیافه ام دو برابر سنم 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔 

حتی نگفتن 20*25 مستقیم  گفتن  30 ب بالا 💔

در حسرت تپل شدن🥺
الان به شدت فکرم درگیره اصلا خوابم نمیبره مداوم نقصام جلو چشمام واقعا من قیافه ام دو برابر سنم 😔� ...

شاید حست اشتباهه 

بقیه ما رو‌زیباتر از چیزی که خودمون میبینیم میبینن

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
خب شما که اینقدر حساسی دورت بگردم نزار عکستوادما جز خورد کردن کار دیگه بلد نیستننزار عکستو که بیشتر ...

اولین باری بود که عکس میذاشتم گفتم منم بذارم بببینم  چجوری ام دیدم خیلی داغونم 😔😔

در حسرت تپل شدن🥺

دو دقیقه دست از تحقیر خودت بردار یه کامنت بزاریم

اگه یکم وزن بگیری همه چی درست میشه

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،