2777
2789
عنوان

مادرسوهزم زنگزده با لحن دعوا میگه بیا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 57 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ده نفر

والا ما بیست نفرم دعوت کنیم صفر تا صدش با خودمه 

اون میخاد مهمونی بده شما چرا بسیج شدین؟ 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
الان چیکار کنم حد و حدودش و بدونه؟؟

فردارو که بپیچون کلا

اصلا نرو کمکش

یه بهونه خوبم پیدا کن 

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
بی عرضه است

خب نده مگه واجبه 

بگو دسرام خراب شدن نیاوردم برو بخور برگرد نهایت دوتا ظرف بشور به چیزای دیگه دست نزن

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
خب نده مگه واجبه بگو دسرام خراب شدن نیاوردم برو بخور برگرد نهایت دوتا ظرف بشور به چیزای دیگه دست نزن

من تو خونه خودم به احدی اجازه شست یه استکانم نمیدم

تو خونه کسیم به طرفا دست نمیزنم

من تو خونه خودم به احدی اجازه شست یه استکانم نمیدمتو خونه کسیم به طرفا دست نمیزنم

پس اگه مهمونیه مثل مهمون برو بخور برگرد 

واقعا دیگه حالم داره بهم میخوره

طرف بخاد تو خونه خودشم جشن بگیره باید فکر حرف حدیث هاش باشه آی مادرشوهرم چی میخاد بگه ای خواهرم نگه چرا نیومد ای مامانم ناراحت نشه نمیگم دورهمی بده ولی شاید طرف دوست داره خودش به سلیقه خودش میز بچینه راحت لباسی که دوست داره بپوشه با بچه هاش جشن بگیره ... این ایرانیا همه چیشون همینجوریه حالا دو روز دیگه ام عیده حالا داستانای اون موقع بماند ..‌😑