2777
2789
عنوان

کیا از پسرای بدنساز خوششون نمیاد 😒😂

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 38 پست
یعنی ملاکت برای ازدواج اینه که غذای طرف چیه؟؟😑

شاید باورت نشه ولی دغدغه میشه واسه آدم شوهر من بدنسازه حرفه ایه اسیر شدم از دستش با وعده هایی که باید براش آماده کنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره قبول دارم اینارورو مخت معمولادوست پسر منم بره باشگاه مطمئنم بیشتر از قبل بهم میگه کوچولو😒😂

یکی وسط پاش بزنی دیگ نمیگه کوچولو میگ فلفل نبیت چ ریزه.... 😂

شاید باورت نشه ولی دغدغه میشه واسه آدم شوهر من بدنسازه حرفه ایه اسیر شدم از دستش با وعده هایی که بای ...

دقیقا مرد باس هر چی جلوش میزاری بخوره 

ناز و ادایی بدرد نمیخوره پرنسسن اونا

پس طرف معتاد و مواد کش و بی شخصیت باشه اما غذا خوردنش و غذاش درست حسابی باشه ✔️ این جور فرد از نظر ش ...

چقد سریع همه معیارها و ملاکای منو برای ازدواج کنار هم چیدی و تشخیص دادی کی از نظر من فرد موجهی برای ازدواجه و کی حامی و تکیه گاه نمیتونه باشه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
یکی وسط پاش بزنی دیگ نمیگه کوچولو میگ فلفل نبیت چ ریزه.... 😂

والا

همین الانم هیکلش گندس با اینکه سربازه لاغر نشده اصلا

هی شوخی میکنه باهام ک کوچولویی جوجه ایی بچه ایی و...

اون موقع دهنم سرویس میشه

حیف ک دوست دارم هیکل بدنسازیو‌ وگرنه نمیذاشتم بره

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
چقد سریع همه معیارها و ملاکای منو برای ازدواج کنار هم چیدی و تشخیص دادی کی از نظر من فرد موجهی برای ...

خب شما میگی که مهمترین و اصلی‌ترین ملاک من غذاست.پی طرف هرچی باشه اما غذاش و غذا خوردنش اوکی باشه برای شما قبوله

والاهمین الانم هیکلش گندس با اینکه سربازه لاغر نشده اصلاهی شوخی میکنه باهام ک کوچولویی جوجه ایی بچه ...

برعکس منی من هیکلی دوس دارم ولی بدنساز ک سفت باشه نه. دوس دارم نرم باشه عین خرس پاندا بغلش کنم گرم و نرم بشم 😂❤️😁

دقیقا مرد باس هر چی جلوش میزاری بخوره ناز و ادایی بدرد نمیخوره پرنسسن اونا

آره این درسته. اما همه ی ورزشکار ها روی تغذیه‌شون حساس نیستن اما اکثر بدنساز ها واقعا حسای هستن رو این قضیه

خب شما میگی که مهمترین و اصلی‌ترین ملاک من غذاست.پی طرف هرچی باشه اما غذاش و غذا خوردنش اوکی باشه بر ...

یادم نمیاد نوشته باشم مهم ترین و اصلی ترین ملاکم غذاخوردن باشه شبه و وقت خواب برین بخوابین فردا بعد صبحونه کامنتامو دوباره بخونین 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
خب شما میگی که مهمترین و اصلی‌ترین ملاک من غذاست.پی طرف هرچی باشه اما غذاش و غذا خوردنش اوکی باشه بر ...

ولی قبول کن آدمای بدغذا هم خیلی رو مخن 

نمیتونی هر چی خودت میخوری یا دوس داری بپزی 

سخته ی عمر زندگی باهاش

برعکس منی من هیکلی دوس دارم ولی بدنساز ک سفت باشه نه. دوس دارم نرم باشه عین خرس پاندا بغلش کنم گرم و ...

من بدنسازی دوست دارممم اوف🥲😂😂

ولی بازم هرچقدر باشه بهش میگم گودو

مهم اینه ب چشم من پیشی کوشولوعه

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

وای باز لوس شدم 

اههه

آره این درسته. اما همه ی ورزشکار ها روی تغذیه‌شون حساس نیستن اما اکثر بدنساز ها واقعا حسای هستن رو ا ...

آره دقیقا. مخصوصا اونایی ک مکمل هم مصرف میکنن خیلی بده.  

هم کلی صدمه میزنن به کلیه و کبدشون فردا روزی بلای جون خودمون میشن هم الکی هیکل گنده میکنن بدون زور