2777
2789

«در آشنایی برای ازدواج هستیم.. خانواده ها اطلاع دارن»

یعنی خودش بارها گفته وقتی قهر می‌کنی یا سلیطه بازی درمیاری خوشم میاد

ولی اینا دائمیه به نظرتون ؟ یعنی من خودم یکم لوس بودم ولی اون دیگه واقعا داره لوسم می‌کنه. 

مثلاااا وقتی می‌خوام معذرت خواهی کنم میگه تو نباید معذرت بخوای و تو همیشه کارت درسته و...

ولی احساس میکنم ممکنه دلشو بزنه 

احساس میکنم الان فانتزی دختر لوس و سلیطه داره. پس فردا دلش یه زن پخته میخواد

نظرتون ؟🫠

اگه کسی با این شرایط هست که متاهل هم باشه، ممنون میشم یه شرح حال بده😁

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

طرف اعتماد بنفسش کامل تعطیله

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پارتنر منم منو لوس کرده ولی یه وقتایی میگه کاش انقد زیادی لوست نمیکردم😂

تاثیر فشار خدمته

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

خوش به حالت

من هیچوقت این حس رو تجربه نکردم

بنظرمن ممکنه کمتر بشه ولی اینکه کامل تغییر کنه فکرنمیکنم بشه

دیدم بعضی مردها از زنهای سلطه گر خوششون میاد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
طرف اعتماد بنفسش کامل تعطیله

تیپ شخصیتی اصلیش اجتماعیه 

شخصیت های اجتماعی حرف دیگران براشون تا حدی مهمه

یه مقدار هم اعتماد به نفسشون کمه ولی خب اینطوری که میگین هم نیست😁

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
جملات مخ زنی

مخ زنی چیه بابا 😐😂

من دقیقا دیدم یه مردی که متاهله خیلی ساله

میگفت من همیشه تو ذهنم داشتم زن اینده ام رو ناز میکردم و اینا

گفت الانم همینه گاهی خودم خسته میشم که وای این چقدر لوسه 

ولی یادم میاد خودم خواستم 

بعد من از ته دل میگفتم واای خوش به حال زنش

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
پارتنر منم منو لوس کرده ولی یه وقتایی میگه کاش انقد زیادی لوست نمیکردم😂تاثیر فشار خدمته

خداوکیلی یه وقتایی دیگه کنترل لوس بودنم از دستم خارج میشه😐😂جالب اینجاس که این لوس بازیا فقط پیش همونه وگرنه یکی منو از بیرون ببینه میگه این چقدر خانم و آروم و ایناس😂

وای اسیییی منم تازگیا با کراشم اوکی شدمیزمانی محل سگ نمیداد الااانننن لوسم میکنههه 👄😭😂 من ذوق

انشاالله عروسیتوووون😁

خوش به حالتمن هیچوقت این حس رو تجربه نکردمبنظرمن ممکنه کمتر بشه ولی اینکه کامل تغییر کنه فکرنمیکنم ب ...

انشاالله بچه هاتون بزرگتر بشن، همچین نازتونو بکشن که کیف کنین🥰