نمیدونم وقتی فک میکنم کره زمین در برابر کل هستی مثل یه دونه شن توی ساحله شک میکنم که ما تنها موجودات جهان و تنها انسانهایی باشیم که همه چیمون درسته با منطق من جور نیست نمیدونم
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
والا الان همه چیز جا به جا شده الان خارجی مسلمان کم نداریم اونا تازه به این نتیجه رسیدن مسلمان بشن ما داریم برعکس میشیم
دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمیخوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده
اگه واقعا میخوای نماز بخونی اول ازهمه باید ذکر بزار وردزبونت صلوات بگو امروز اگه نماز نخونم بگو مثا ...
منم خیلی دوست دارم نماز بخونم اما میدونید چی باعث میشه نخونم؟ ناکامی هام ،آرزوهای بر باد رفته ،نرسیدن به هدفهام ،ازدواج نکردن ، دیدم کسانی که هیچ وقت نماز نخوندن اما به همه خواسته هاشون رسیدن
جمعه ۱۲ مرداد ۱۴۰۳ هدف هام تا پایان سال/۱: رژیم و ورزش حتی روزی ۱۰ دقیقه ،کاهش وزن ۸ تا ۱۰ کیلو ۲:یادگیری زبان و...
دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمیخوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده
شما از کجا می دونی جهنم می ری ؟ خداوند آن قدر مهربان هست که حتی ذرهای کار خیر انجام بدی آن کار خیرت رابی جواب نمی زاره ،گاهی اوقات اعمال نیکی در پرونده ی اعمالت نوشته میشه که خودت حتی خبر نداری پس هرگز از رحمت خداوند ناامید نشو
اره و واقعا اثر داره استادمون میگه دین عشق هست یعنی با مهربانی و محبت باید اجرا کنی نه به عنوان اینک ...
من خدا برام همدمه چون دنیا دار فانی هست همه همیشه کنارت نیستن و یروزی یا یموقع هایی آدم تنها میشه و عزیزانش رحمت میشن همین نشون میده که هیچ رفیقی به جز خدا تا آخرش شاهد و کنار زندگیت نیس ممکنه آدم سختی های زیاد بکشه اما اینا همش بخشی از داستان زندگیمون هست چه خیلی تلخ باشه اولاش و بعدا شیرین میشه چه بلعکس اما همیشگی نیس گاهی چند سال مشکل سختی وارد زندگی میشه وامیدت دیگه ته میکشه از جایی که انتظار نداری مشکلت یکدفعه حل میشه یا بنوعی تورو پخته و تر و با ملاحظه تر میکنه
شما از کجا می دونی جهنم می ری ؟ خداوند آن قدر مهربان هست که حتی ذرهای کار خیر انجام بدی آن کار خیرت ...
من که مطمئنم جهنم میرم. درسته که تلاشمو میکنم دل نشکنم اما خوب گاهی اوقات ادم خودش نمیدونه ولی حق الناسی به گردنش میفته. جدای اون نمازم زیاد نمی خونم به دلایلی.امیدی ندارم به بهشت. بهشت رو هم نمیخوام اونطور که خیلی خوب توصیفش کردن فقط میخوام عذاب هم نکشم