2777
2789
عنوان

شما دوست داشتین اون دنیا باشه یا نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 147 پست

نمیدونم وقتی فک میکنم کره زمین در برابر کل هستی مثل یه دونه شن توی ساحله شک میکنم که ما تنها موجودات جهان و تنها انسانهایی باشیم که همه چیمون درسته با منطق من جور نیست نمیدونم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
به دوست داشتن و نداشتن من و شما نیست ...هست و هست و هست واقعیت هست با یقین تمام میگم و متوجه شدم با ...

ن میخواستم بدونم از نظر بقیه خوشاینده یا ن چون مثلا خودم باوجود گناهکار بودنم بازم از بودن آخرت خیلی خوشحالم 

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شایدم دزد اعتقادات شدن

والا الان همه چیز جا به جا شده الان خارجی مسلمان کم نداریم اونا تازه به این نتیجه رسیدن مسلمان بشن ما داریم برعکس میشیم

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

اگه تناسخ باشه ینی روح یکی الان تو بدن ماست و ما هر کار خوب و بدی که میکنیم اون شخص قبلی ام میبینه و روحش ناراحته؟

لُرم🔥بزرگ و نجیب زاده ام🌙دلارا صالحی 🌱 توماجم 🤲هادی چوپان 💪قاسم فاضلی 🎹

اگه واقعا میخوای نماز بخونی اول ازهمه باید ذکر بزار وردزبونت صلوات بگو امروز اگه نماز نخونم بگو مثا ...

منم خیلی دوست دارم نماز بخونم اما میدونید چی باعث میشه نخونم؟ ناکامی هام ،آرزوهای بر باد رفته ،نرسیدن به هدفهام ،ازدواج نکردن ، دیدم کسانی که هیچ وقت نماز نخوندن اما به همه خواسته هاشون رسیدن

جمعه ۱۲ مرداد ۱۴۰۳  هدف هام تا پایان سال/۱: رژیم  و ورزش حتی روزی ۱۰ دقیقه ،کاهش وزن  ۸ تا ۱۰ کیلو  ۲:یادگیری زبان و...   
نه که خیلی آدمن،مدام حلولم میکنن

قدرت حلول کردنشون زیاده 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

ن میخواستم بدونم از نظر بقیه خوشاینده یا ن چون مثلا خودم باوجود گناهکار بودنم بازم از بودن آخرت خیلی ...

خدای داری بزرگتر از گناهنت در صورت توبه 

و برای تو جاودانگی و ابدیت خواسته 

البته بعد مرگ 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
والا الان همه چیز جا به جا شده الان خارجی مسلمان کم نداریم اونا تازه به این نتیجه رسیدن مسلمان بشن م ...

اره واقعا کاش یه عده ایه صمم بکمم عمی رو یکدفعه با معنی میخوندن

وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز مچمو نگرفتن🫥

منطقیه که باشه ولی چون خودم جهنم میرم نمیدونم 😐

شما از کجا می دونی جهنم می ری ؟ خداوند آن قدر مهربان هست که حتی ذره‌ای کار خیر انجام بدی آن کار خیرت رابی جواب نمی زاره ،گاهی اوقات اعمال نیکی در پرونده ی اعمالت نوشته  میشه که خودت حتی خبر نداری پس هرگز  از رحمت خداوند ناامید نشو 

اره و واقعا اثر داره استادمون میگه دین عشق هست یعنی با مهربانی و محبت باید اجرا کنی نه به عنوان اینک ...

من خدا برام همدمه چون دنیا دار فانی هست همه همیشه کنارت نیستن و یروزی یا یموقع هایی آدم تنها میشه و عزیزانش رحمت میشن همین نشون میده که هیچ رفیقی به جز خدا تا آخرش شاهد و کنار زندگیت نیس ممکنه آدم سختی های زیاد بکشه اما اینا همش بخشی از داستان زندگیمون هست چه خیلی تلخ باشه اولاش و بعدا شیرین میشه چه بلعکس اما همیشگی نیس گاهی چند سال مشکل سختی وارد زندگی میشه وامیدت دیگه ته می‌کشه از جایی که انتظار نداری مشکلت یکدفعه حل میشه یا بنوعی تورو پخته و تر و با ملاحظه تر میکنه

خدای داری بزرگتر از گناهنت در صورت توبه و برای تو جاودانگی و ابدیت خواسته البته بعد مرگ

چقدر آرامش بخش بود ❤️

بزرگی خداوند و لطف و عدالتش قطعی ترین باورمه

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
اگه تناسخ باشه ینی روح یکی الان تو بدن ماست و ما هر کار خوب و بدی که میکنیم اون شخص قبلی ام میبینه و ...

تناسخ در اسلام مردود و رد شده 

و باطل هست 

چون تسلسل و دور باطل هست 

و به هیچ جا ختم نمیشه 

روح تو روح‌😄

و معتقد بهش رو در احادیث کافر نام بردن 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
شما از کجا می دونی جهنم می ری ؟ خداوند آن قدر مهربان هست که حتی ذره‌ای کار خیر انجام بدی آن کار خیرت ...

من که مطمئنم جهنم میرم. درسته که تلاشمو میکنم دل نشکنم اما خوب گاهی اوقات ادم خودش نمیدونه ولی حق الناسی به گردنش میفته. جدای اون نمازم زیاد نمی خونم به دلایلی.امیدی ندارم به بهشت. بهشت رو هم نمیخوام اونطور که خیلی خوب توصیفش کردن فقط میخوام عذاب هم نکشم