2777
2789
عنوان

احساس ناکافی بودن داره خفم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 46 پست
قدت چنده؟

158فکر کنم

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چجوری بش نزدیک شم خدارو ازیاد بردم

با نماز شروع کنید 

و الا احساسی پوچی انسان را خفه می‌کنه 

چون در جهت خلاف خلقت خودت عمل کنی 

دو حالت برای انسان پیش میاد 

یا عادت میکنن به اون دوری و حالت مضخرفی که دارند و سرگرم عادت ها و تکرار زندگی میشن و بعضأ غرق میشند در دنیا و مافیها ..

دوم آگاه میشن و این خلأ رو حس میکنند و بیدار میشن ،تلنگر میخورن و به سمت تعالی روح شون حرکت میکنند ...

قرآن و معلم و مفسر اون احادیث معصومین ...

تا درجات بالای روحی رو تجربه کنند 

و به بهترین ها برسند ...

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
قدت چنده؟ مگه چه شکلیه هکیلت؟ قیافت چشه مگهفک کنم مث منی داری دنیا رو برای خودت جهنم میکنی

قدم 158وزنم الان 55دوست داشتم کشیده تر بودم 

قیافمم دوست ندارم دیگه قشنگ نیستم 

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
با نماز شروع کنید و الا احساسی پوچی انسان را خفه می‌کنه چون در جهت خلاف خلقت خودت عمل کنی دو حالت بر ...

مرسی

نماز هم خیلی میتونه کمکت کنه

حس میکنم هیچی نشدم و نمیتونم بشم 

فقط میتونم برم سرکار ک ی وقت از گشنگی نمیرم

قدم 158وزنم الان 55دوست داشتم کشیده تر بودم قیافمم دوست ندارم دیگه قشنگ نیستم

همه آدما قشنگن حتی چاق یا لاغر هم خاطرخواه های خودشونو دارن یکی کوتاه می‌پسنده یکی بلند یکی سفید یکی سبزه همه قشنگ هستن زیبایی نسبی ممکنه از نظر یکی زیبا باشی اما از نظر یکی دیگه نه

توصیفی میکنی از قیافت

چشم ابرو مشکیم پیشونیم کوتاهه 

فرم بینیم هم دوست ندارم فیلر هم ب صورتم زدم