2777
2789
عنوان

یه ژل یا فوم شستشو معرفی میکنید بر پوست دهیدراته

| مشاهده متن کامل بحث + 52 بازدید | 17 پست
ممنون عزیزم میترسم یوقت بگیرم چون مخصوص پوست خشکه باهاس جوش بزنم شمام مختلطی

بله عزیزم مختلطه پوستم

من شوینده های ضدجوش قوی میزدم پوستم هی بدتر میشد و جوشام بیشتر از وقتی محصولات پوست خشک استفاده‌ کردم پوستم نرمال و نرم و بدون جوش شد و فقط قبل پر یودم یکی دوتا میزنم 

منم پوستم کویررر بود جوشم میزد الان چند ساله فوم صورت آبی ژنوبایوتیک رو میزنم با ابرسان نو اکنه ذره ...

عزیزم الان رفتم نظراتو خوندم درباره ژنو آبی همه راضی بودن انشاالله بمنم بسازه 

دیگه چیا استفاده میکنی از محصولات پوستی 

بی زحمت برام مینویسی

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم الان رفتم نظراتو خوندم درباره ژنو آبی همه راضی بودن انشاالله بمنم بسازه دیگه چیا استفاده میکنی ...

ابرسان نواکنه هم میزنم روزی یک بار قبل خواب اینم خیلی خوبه اصلا باهاش جوش نزدم خیلی ام نرمو شفاف میکنه پوستو 

یه افتر شیو سی گل هم دارم بعد شیو به صورتم میزنم که جوش نزنم 

کلا همین سه تا محصول رو میزنم که دکترم برام نوشته

من بعد تست چندین محصول خارجی و گرون و... به این سه تا رسیدم که کاملا به پوستم میسازن ايشالله شماهم نتیجه بگیری ازشون