2777
2789

خواهرای شوهر من با رفت و امد های  بی ملاحظه و زیادشون خیلی عذابم دادن . باعث شدن افسردگی بعد از زایمان بگیرم.

خونه مادرم که بودم باهاش دردو دل کردم البته از قبلم مادرم خیلی غصه میخورد میگفت هر وقت زنگ زدم بهت یا خواستم بیام خونت خواهرای شوهرت همش اونجا پلاسن .

از اول عروسیم هر هفته خونم بودن همه چیو زهرمارم کردن اوایل زندگیم.

اما ادمای خوبی هستن دلم نمیخواست ناراحت بشن و احتراما از بین بره با اینکه خودم از دستشون کلافه بودم.

یبار استوری گذاشتم رجبه همین مسله رفت و امدها خیلی ام محترمانه بود من فکر کردم سر اون با ما قهرن و دلخوش بودم ک خونمون نمیان حالا حالاها 

اما فهمیدم جریان یه چیز دیگس 

مامانم داماد خانواده شوهر منو تو خیابون دیده کلی گله کرده هرچی باهاش دردو دل کرده بودمو گفته ابروی منو برده .

خوده مادرم بهم گفت که این کارو کرده اما من بهش گفتم چراگفتی دامادشون میره میگه شر میشه.که بلهههه رفته به خ.اهر شوهرم توپیده که چرا میرید خونش مادرش تو خیابون جلو منو گرفته ووو اوناهم بحثا داشتن باهم خانوادشون.

امشب شوهرم به روم اورد که قضیه اینه منم خودمو به ندونستن زدم که مثلا تازه خودش بهم گفته .

خواهراشم باهاش سر سنگین شدن.گفتن دیگه پامون و خونش نمیذاریم.من همچین قصدی نداشتم که نیان فقط با رفت و امد های زیادشون عذاب میکشیدم.هر ساعت هرکی میخ.است میومد.

خیلی ام به من کمک ها کردن دوست نداشتم این اتفاق بیوفته الان همشون میگن عروسمون نمک نشناسه و از چشمشون افتادم .

کار مامانم خیلی زشت بوده من با خواهرای شوهرم تمام تلاشمو میکردم حرمتارو حفط کنم اما مامانم باعث شد رابطه ها خراب بشه این قضیه برای دو هفته پیشه و من تازع فهمیدم امشب خیلی از دست مادرم حرص خوردم اولین بارش نیست که رابطه منو با دیگران خراب میکنه  میخوام باهاش ثحبت کنم اما میدونم جنگ و دعوا درست میکنه میترسم بدتر کنه نمیدونم چجور و چی بهش بگم مغزم تز عصبانیت و ناراحتی داره میترکه

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

راحت شدی بابا بیخیال 

خداجونم بغلم کن🍃❤️ من همونم که صدبار توبه شکستم و بازم برگشتم و تو پذیرفتیم💙 صبور باش که اعجاز صبر، هم یعقوب به وصل یار رسانید هم زلیخا را 

ناراحت نشی ولی تقصیر خودته...میخاستی باهاشون مدارا کنی چرا اصلا شکایتشونو پیش مامانت میکردی ...اونم ب خیال خودش خواسته کمکت کنه دیده خودت ک نمیتونی از خودت دفاع کنی

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  زندگی فقط صدسال اولش سخته خیلی ناراحت نباش😂 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راخت شدم اما از چشم افتادم .

بگو به درررررک

تو با شوهرت اکی باش

بزا خانوادش هر غلطی میخان بکنن

چیه هی پلاس باشی یجا

خداجونم بغلم کن🍃❤️ من همونم که صدبار توبه شکستم و بازم برگشتم و تو پذیرفتیم💙 صبور باش که اعجاز صبر، هم یعقوب به وصل یار رسانید هم زلیخا را 

مادرت تقصیر نداشته بنده خدا مهرمادری نزاشته درست تصمیم بگیره .

مشکل از خودته که ریز به ریز زندگیتو گزاشتی کف دست نفرسوم .

خدا جونم                                                           دمت گرم   
ناراحت نشی ولی تقصیر خودته...میخاستی باهاشون مدارا کنی چرا اصلا شکایتشونو پیش مامانت میکردی ...اونم ...

من با مادرم دردو دل کردم .ملا من با عمم میخواستم دعوت کنم مادرم زنگ زد بهش دعوا درست کرد .مادرم کلا این مدله ابرو منو پیش خاله هامم برده دلم ازش پره .

قبول دارم مقصرم و نباید بهش میگفتم ولی ابرومو برده

اول که چه بهتر کلاغ از باغ قهر کنه چند تا گردو به نفع باغبونه.

بعدشم مادرشما از سر دلسوزی این کارو کرده چون فکر کرده تو عذابی. تقصیر کار خودتم هستی وقتی میدونی مادرت نمیتونه حرف نگه داره و زود رنجه چرا باهاش دردو دل میکنی.

ولی بازم اشکال نداره کاریه که شده حالا یه جوری. قضیه رو به خواهر شوهرات توضیح بده یعنی ماله کشی کن😅 که اختلاف شدیدتر نشه.

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂
مادرت تقصیر نداشته بنده خدا مهرمادری نزاشته درست تصمیم بگیره .مشکل از خودته که ریز به ریز زندگیتو گز ...

اره مقصر اول منم

من با مادرم دردو دل کردم .ملا من با عمم میخواستم دعوت کنم مادرم زنگ زد بهش دعوا درست کرد .مادرم کلا ...

ولی هنوز برات درس عبرت نشده که مامانت ادم مناسبی برای درد و دل کردن نیست

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  زندگی فقط صدسال اولش سخته خیلی ناراحت نباش😂 
اول که چه بهتر کلاغ از باغ قهر کنه چند تا گردو به نفع باغبونه.بعدشم مادرشما از سر دلسوزی این کارو کر ...

اونا ادمایی مغرور و از خود راضی هستن الان بخوام ماله کشی کنم مادرشوهرم پرو میشه مشکل زیادههههه

من با مادرم دردو دل کردم .ملا من با عمم میخواستم دعوت کنم مادرم زنگ زد بهش دعوا درست کرد .مادرم کلا ...

مامانت سیاست نداره دیگه باهاش دردودل نکن

واسه شادی روح مامانم یه صلوات میفرستی🥀

[QUOTE=364911827]ولی هنوز برات درس عبرت نشده که مامانت ادم مناسبی برای درد و دل کردن نیست[/QUOTE

از دست خودم عصبی ام