2777
2789

یکی از فامیلای دورمون هست من زیاد ارتباط نداریم و زیاد همو نمیبینیم. مثلا محرم اینا همو ببینیم نهایتا. نمیدونم چرا همش حس میکنم این همونیه ک قرارع در اینده باهاش ازدواج میکنم. این حس دوسال خوردع ای دارم. نمیدونم واقن چی میشه اخرش. حسی هم ندارم بهش. مثلا خاستکار هم دارم تا قبل ابنکه طرفو ببینیم مطمعنم کاملا این ب سرانجام نمیرسع خاستگاری و دقیقا همونطور میشه. البته خیلی جاهام حسم غلطه مثلا یبار مطمعن بودم برای ی قرعه کشی اسمم درمیاد و درنیامذ😂 ولی تااین حد طولانی تاحالا سابقه نداشته و فا.ل هم گرفتم اینا همه همینو میگن.هرچن فا.ل درست نیست ولی همچی خواست خداست ولی ب عنوان نشونه و راهنمایی میگیرم همین درمیامدن. نمیدونم واقن چی میشه. شما تاحالا از لین قبیل حس ها داشتبن چی شد اخرش؟

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

منم از نوجونی حس میکردم یکی از پسرخاله هام یه جوریه حسم بهش مث اون یکیا نیس

تا اینکه اخیرا خواستگاری کرد ازم

* هیچ وقت هیج علاقه ای بهش نداشتم و ندارم و کلااا با ازدواج فامیلی مخالفم اما اون حسه از اول بود باهام

شاید بشه گف حس ششم

...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره نوجوون بودم  خداروشکر نرسیدیم بهم 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
منم از نوجونی حس میکردم یکی از پسرخاله هام یه جوریه حسم بهش مث اون یکیا نیستا اینکه اخیرا خواستگاری ...

چ جالب 

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
اینا تلقین شیطانه به نظرم...سعی کن جدی به خواستگارات فکر کنی. یهو اون طرف می‌ره ازدواج می‌کنه خیلی ض ...

اتفاقا همیشه رو خاستگارام خیلی دقت میکنم بیخود بی جهت رد نکنم . بالاخره این حسه نمیشع بهش اعتماد کرد. ولی خب کلن میگم این حسو دارم 

علمغیب همینه دقیقا

مسخره میکنین یا جدی میگبن🫠

من همسرم ۷ یا ۸ سال قبل اینکه بیاد خواستگاریم و قبل از اینکه ببینمش و بشناسمش فقیط یه بار اسمشو دیدم یه جایی نوشته  شده بود دانش اموز بود اون موقع منم دانش اموز بودم فهمیدم همسرم میشه و اخرش هم شد اوو موقع حتی روحش از من هم خبر نداشت

آره نوجوون بودم خداروشکر نرسیدیم بهم

میشه تعریف کنین برای شما چطور بود؟

من همسرم ۷ یا ۸ سال قبل اینکه بیاد خواستگاریم و قبل از اینکه ببینمش و بشناسمش فقیط یه بار اسمشو دیدم ...

چطور نذیذع بودین ولی فهمیدین اونه؟یا فقط حس میکزذین همسرتون در اینذع این اسمشع

حتما بهش میرسی

جدی؟🥲

من همسرم ۷ یا ۸ سال قبل اینکه بیاد خواستگاریم و قبل از اینکه ببینمش و بشناسمش فقیط یه بار اسمشو دیدم ...

تقریبا میشه گف حستون مث من بود؟

میشه تعریف کنین برای شما چطور بود؟

هرسال تو باغ پدربزرگم جمع می‌شدیم واسه پخت نذری هرسال به ذوق اون میرفتم 

حتی یه نگاه کردنش هم برام جالب بود 

اونم فهمیده بود

ولی نمیتونست باهام مستقیم حرف بزنه 

پدر بزرگم که فوت کرد دیگه نرفتیم باغ 

اونم همسایه باغ پدربزرگم اینا بود 

بعد سالها دیدم چه قیافه اش بد شده بود

با خودم گفتم من از چی این خوشم میومد 🤦‍♀️

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️