2777
2789
عنوان

حالم از خودم بهم میخوره کاش میشد خودمو خفه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 71 پست
کجاش عالیه ؟ الان محتاج صد هزارتومنم

دادش من به جایی رسیدم که ....... نمیشه گفت 

اما.  این اما خیلی مهمه. تو نمی‌خوای دست از بدبختی بر داری چون به بدبختی عادت کردی اما مادرم که فوت کرد دبدم همه دنیا سیاه شد قبر خودم هم خریده بودم ولی تو وصیتش نوشته‌بود نمی‌خوام اینجوری بمیری آلن می‌خوام دنیا جلوم زانو بزنه شاید مادرم حال کنه بعد همونجوری بمیرم 

میفهمی مادرم نمی‌خواست تو اون شرایط دنیا منرو به یاد داشته باشه

گر می نخوری طعنه مزن مستان را    بنیاد مکن تو شیوه دستان را     توغره مشو که می مینخوری     صدلغمه خوری که می غلام است آن را           هرکسی ایراد میگیره، به خودت بگیر .

۵_۶ سال

خودت شرایط رو بهتر میدونی 

اگه موقت اونجا هستی ،نذار بفهمن که دروغ گفتی 

تا از اونجا بری 

ولی اگه زمان زیادی رو خواهی بود فرق میکنه

و اینکه سن شما چه ربطی به بقیه داره

هر روز که ازت نمیپرسن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودت شرایط رو بهتر میدونی اگه موقت اونجا هستی ،نذار بفهمن که دروغ گفتی تا از اونجا بری ولی اگه زمان ...

موقت اونجا میخام بمونم نهایت چند ماه دیگ و آره سن من واقعا به اونا چه ولی تو کارت ک ثبت میشه دوس ندارم ببینن چون همشون کوچیکن من به مشاورم گفتم گفت خودت تغییرش بده اصن مهم نیست

کمکم کن بخدا خسته ترینم کمکم کن چجوری بخام

من نمی دونم ولی خودت می‌دونی ۰۹۹۰۹۵۵۰۱۷۶ این شماره منه   من برای رضای خدا کار نمیکنم ولی میتونم  اگه جایی کارت گیر کرد یه کمک کوچیک بکنم  این خط همیشه خاموشه روزی یکبار چکش میکنم 

گر می نخوری طعنه مزن مستان را    بنیاد مکن تو شیوه دستان را     توغره مشو که می مینخوری     صدلغمه خوری که می غلام است آن را           هرکسی ایراد میگیره، به خودت بگیر .

خدا رحمتشون کنهبه کجا رسیده بودی؟

دوست ندارم در موردش حرف بزنم 

اوکی هر جور راحتین

آلان نمی‌خوام یادم بیاد چون خرجی که خواهرم برای سگها توپارک می‌کنه اونموقع یک هفته پول غذای من میشد   تا حالا از گرسنگی کاغذ خوردی از بی پولی ته سیگار کشیدی  شده کسی که پول توجیبی ازت می‌گرفت. نگاهت کنه     نشناستت  اینها یخو رده رو گفتم که امشب با فکر خوابت ببره 

یعنی چ کمکی،

من از آینده خبر ندارم