2777
2789

سلام بچه ها

من نی نی سایتو از وقتی که اقدام به بارداری کردم نصب کردم هیچ وقت فکرشو نمی کردم به روز منم بیام اینجا داستان خیانت بنویسم اونم این وقت شب که بچم سه ماهشه دوتایی بیداریم و داغ من شبا بیشتر میشه انگار .

ما پسر خاله دختر خاله ایم شوهرم لوازم آرایشی داشت تو کرونا تعطیل شد راننده اسنپ ایناست دربستی اینا میره الان .

من ۱۸ بود به اصرار شدید همه خانواده چون بچه طلاق بودم گفتن حتما ازدواج کن اینم سه بار امد خواستگاری منم قبول کردم وگرنه رتبه ۷ المپیاد زیست بودم .

چندماهی از عقدمون گذشت( من که اصلا ازش خوشم نمی امد با این حال سعی می کردم باهاش بسازم) ،رفتارهای بدش متوجه شدم.شنبه تا ۵ شنبه بود مغازه و جمعه ها با رفیقاش تفریح و سه شنبه ها فوتبال حتی گاهی پنج شنبه شبام می رفت سالن فوتبال اصلا انگار عقد کردیم خیالش راحت شد اعتراض هم می کردم می گفت من قول دادم اینا 

کاش فقط اینا بود پول می گفت ندارم پول نمی داد با خانواده بیرون نمی امد منم مجبور بودم نرم .خلاصه کار رسید به مادرم گفتم نمی تونم می خوام جدا شم چنان کرد که جدا شی براچی انقدر با مادرشوهرم حرف اینا زدن انقدر با من و این حرف زدن باز کوتاه امدم حالا فکر می کنین حرف زدن با این فایده داشت ؟ خیر این کار خودش می کرد ولی قسم میخورم خیلی ظاهر داشت همش مظلوم نمایی می کرد خلاصه ۴ سال بخاطر کرونا و خرید خونه نامزد بودیم تو این ۴ سالم عذر می خوام ولی هفته ۲ یا سه شب هر وقت می خواست می امد خونه مادرم پیشم بقیه اش پایین تر تو شماره یک مینویسم 

با اون هوش فوق العاده

ازدواجت بزرگترین اشتباه بود 

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

بگو عزیزم

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودتوبدبخت‌کردی 

مُحاق:حالت ماه🌘در سه شب آخر ماه/                راحت زندگی کن؛طوری سکوت کن که انگار چیزی نمیفهمی؛نادیده بگیر انگار چیزی ندیده ای و آرام دور شو انگار چیزی نمیدانی.

خیلیا الان بخاطر مخالفت باهام ریپ میزنن ولی این نظر منه

تو وقتی ازدواج میکنی ادم بالغی هستی وقتی هم از طلاق مطمعنی بنظرم نباید نظر مادر یا خانوادت و میپرسیدی چون نتیجش چیزی نیست جز اصرار به آشتی و بدبخت شدن دوباره همون خانواده و مادری که باعث شدن تو سن کم برخلاف میل باطنیت ازدواج کنی بیخیال درس بشی و المپیادت همونا بنظرت میتونستن بپذیرن تو طلاق بگیری؟

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

خیلیا الان بخاطر مخالفت باهام ریپ میزنن ولی این نظر منهتو وقتی ازدواج میکنی ادم بالغی هستی وقتی هم ا ...

طلاق بهترین راه نیست،آخرین راهه،ولی خب الان طلاق بگیره کجا بره یااونوقت کجا میرفت؟متاسفانه نصف کسانی که طلاق میگرن ازاینجا مونده از اونجا رونده میشن😔😔

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤دانشجوی حقوق🥰ان شاءالله امیدوارم که آزمون وکالت قبول بشم🥰
طلاق بهترین راه نیست،آخرین راهه،ولی خب الان طلاق بگیره کجا بره یااونوقت کجا میرفت؟متاسفانه نصف کسانی ...

وقتی تو زندگی خیانت ببینی خساست ببینی خرد شدن و نادیده گرفته شدن ببینی طلاق بهترین راهه حتی با وجود بچه چون 

بچه دلش نمیخواد تو جنگ روانی بزرگ بشه

در غیر این صورت این اسمش زندگی نیست اسمش تحمل کردنه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد