یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عه این که بدع ، چهل سال که زیاد نیست که این لذتو از خودت گرفتی
چون نمیدونم کی میمیرم...همسایمون چهل سالش هم نبود کرونا گرفت مرد بچه اش دوماهه موند وسط.زندائیم سی و نه سالش بود سرطان کبد گرفت مرد دوتا دختراش موندن بی مادر...دخترعموی بابام چهل سالش بود تو خونه سکته کرد مرد یه پسر داشت موند وسط..دخترخاله بابام چهل ودوسالش بود سرطان رحم گرفت مرد دوتا دخترش موند بی مادر...خلاصه زیاد دیدم و میترسم چون مرگ خبر نمیکنه هیچ کسی ام نمیدونه چی میخواد به سرش بیاد
خدا همشونو رحمت کنه ، آخع یهو چشم باز میکنی میبینی هشتاد سالته بچه هم نداری ، اینم بده ، از خدا بخوا ...
مهم نیست خودم مهم نیستم اون مهمه که نمیخوام بخاطر خودخواهی من فدا شه...من واقعا تو زندگیم خیلی سختی کشیدم به نظرم این دنیا اصلا جای خوبی نیس واسه چی اون بدبختم بیارم که یه مدت عذاب بکشه و بعد تک وتنها بمیره..مخصوصا که ازشوهرمم خیانت دیدم و نمیدونم تا کی تو این زندگی هستم اگرم طلاق بگیرم که دیگه هرگز ازدواج نمیکنم...خلاصه من به همه چی فکر کردم بهتره که مادرنشم