2777
2789
عنوان

تازه عروسا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 43 پست
خوشبخت بشی عزیزم چند سالته من چند وقت دیکه عروسیمه واسع همین خیلی کنجکاوم م سوال میپرسممیشه بیشتر بگ ...

خیلی ممنون عزیزدلم الهی شماهم خوشبخت بشید🥰

28 سالمه گلم

ببینید خب نمیشه که اصلا بی حس بود من وقتی تمام وسایلمو جمع میکردم می‌بردم دلم گرفت، ببینید خب روحیه هرکسی فرق داره من یه یه حس نداشتم مثلا فردای عروسیم یا دو روز بعدش حس خانم بودن و زنانگی داشتم که خیلی عجیب بود یه حسی داشتم که خوشحال بودم سر زندگی خودم رفتم ولی از یه طرف دیگه یهو یادم میومد که دیگه خونمون زندگی نمیکنم ناراحت میشدم البته این حس واسه من دو سه روزی بود بعدش دیگه نه گاهی یادم میومد دلگیر میشدم 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ممنون عزیزدلم الهی شماهم خوشبخت بشید🥰28 سالمه گلمببینید خب نمیشه که اصلا بی حس بود من وقتی تما ...

من ۱۸ سالمه عزیزم

وسایلات چیا بودن که با دیدنشون دلت میکرفت؟

من الانم اشک تو جشام جمع شد با فکر کردنشم

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

من ۱۸ سالمه عزیزموسایلات چیا بودن که با دیدنشون دلت میکرفت؟من الانم اشک تو جشام جمع شد با فکر کردنشم

دیگه هرچی تو اتاقم بود بردم به جز چند دست لباس که گذاشتم گفتم یوقت خونه خودمون شب بخوابم لباس باشه، این چیزا طبیعیه حق داری ولی میدونی من دیگه سنم کم نبود اخرای 28 بودم دی میشم 29 بخاطر همین زیاد مثل شما دلگیر نبودم خوشحال بودم سرزندگیم رفتم

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

دیگه هرچی تو اتاقم بود بردم به جز چند دست لباس که گذاشتم گفتم یوقت خونه خودمون شب بخوابم لباس باشه، ...

هنوزم دلت میگیره؟؟

وسایلاتو بعد عروسی بردی یا قبلش؟

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

من خیلی ذوق و شوق داشتم 

خیلی سر تمیزی حساس بودم و هستم 

از وسایل خوب نگه داری میکردم 

پسرم اومد و روندم خراب کرد😍😂

یادم مرتب میز می‌چیدم

عکاسی میکردم 

دسر درست میکردم 

انواع کیک 

انواع کوکی 

من خیلی ذوق و شوق داشتم خیلی سر تمیزی حساس بودم و هستم از وسایل خوب نگه داری میکردم پسرم اومد و روند ...

😍😂

چندسالته عزیزم جند وقته ازدواج کردی گل پسرتو چند سالشه😍

ای جانم ان شالله خوشبخت بشی عروس خانم. ان شالله همه اینا ب خوبی بگذرع

برامن و باقی مجردا دعاکن بزودییی زود ی بخت خوب نصیبمون بسه🥲

اللهم عجل الویک الفرج

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
هنوزم دلت میگیره؟؟وسایلاتو بعد عروسی بردی یا قبلش؟

نه الان دیگه دلم نمیگیره همون موقع هم دو سه روزی فقط یهو فکرم درگیر می‌شد، قبلش بردم یه چندتا کتاب بود که بعد اومدم بردم همین دیگه. 

من خیلی ذوق و شوق داشتم خیلی سر تمیزی حساس بودم و هستم از وسایل خوب نگه داری میکردم پسرم اومد و روند ...

چجوری عکاسی میکردی

منم مثل تو خیلی ذوق و شوق دارم و میدونم صد درصدم عکاسی میکنم ولی نمیدونم عمسارو چکار کنم😬😂

فقط از اینم دلم خیلی کرفته که از خانواده خودم جدا میشم ولی خونم نزدیک خونه مامانم تینس

نمیدونم چرا بازم دلم کرفته

درست ادامه میدی؟ اگر بری دانشگاه دیگه حوصله ات سر نمیره ...

نه علاقه ندارم

ای جانم ان شالله خوشبخت بشی عروس خانم. ان شالله همه اینا ب خوبی بگذرعبرامن و باقی مجردا دعاکن بزودیی ...

الهی امین عزیزم🥹

نه الان دیگه دلم نمیگیره همون موقع هم دو سه روزی فقط یهو فکرم درگیر می‌شد، قبلش بردم یه چندتا کتاب ب ...

خانوادت حالشون چطور بود بعد عروسیت