2777
2789

اضطرابو تپش قلب دارم حال جسمیو روحیم از بعد زایمان بهم ریخته دریغ از یه ذره محبت ... 

دلم میخواد یکی بغلم کنه نه مادر دارم نه خواهر 😭😭😭😭خستم ...

اشک امونم نمیده 

چقدر بی احساس شده شوهرم اصلا هیچ میده تو حال نشستم دارم زار میزنم تو اتاق دراز کشیده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت برو بغلش خب اینا فکر میکنن ماها مثل خودشون لازم داریم تنها باشیم تا حالمون خوب شه

نمیدونن تنهایی وقتی ناراحتیم برامون سخته

ب مردا تا نگی متوجه نمیشن

برو بغلش باهاش حرف بزن از خودت شروع کن تغییرو

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
خودت برو بغلش خب اینا فکر میکنن ماها مثل خودشون لازم داریم تنها باشیم تا حالمون خوب شهنمیدونن تنهایی ...

خییییلی سال از زندگی مشترک ما میگذره این بیمعرفت تازه از بعد زایمانم ازم فاصله میگیره 

خییییلی سال از زندگی مشترک ما میگذره این بیمعرفت تازه از بعد زایمانم ازم فاصله میگیره

خب خودت برو باهاش حرف بزننن

برو بغلش کن 

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
خوابید

برو پیشش بخواب خب