2777
2789
عنوان

خواستگاری که پرید

198 بازدید | 29 پست

سلام من یه دختر 21 ساله هستم اهل یکی از شهرستان های آذربایجان غربی چند روز پیش یه خواستگار معلم داشتم 22 سالش بود تازه از دانشگاه فرهنگیان فارغ التحصیل شده بود و دبیر جامعه شناسی بود تو چندتا دبیرستان پسرانه شغل دوم داشت و موبایل فروشی داشت. 

ماشین شاسی بلند داشت و توی جای نسبتا خوب از شهرمون خونه داشت پدرش هم وضع مالی نسبتا خوبی داشت و تو کار ساخت و ساز بود 

تیپ پسر خوب بود نه مثل قدیمی ها بود نه مثلا جدیدا 

قیافه و ظاهرش آراسته و متوسط رو به بالا بود 

خلاصه تشریف آوردن خونمون ( مارو یکی به مادرش معرفی کرده بود) نشستن چایی و شیرینی خوردن بعد بهمون گفتن برین باهم حرف بزنین 

مام رفتیم خلاصه باهاش حرف زدم خیلی آروم و صبور بود همه سوالاتم رو کلا جواب داد و هیچ سوالی ازم نپرسید. 

ولی اخر سر بهم گفت :(لطفا باهام صادق باش) منم گفتم باشه ازم پرسید قبلا با کسی دوست بودی؟ من خرم گفتم آره 3 ماه با همکلاسی دانشگاهم بودم بعد لبخند زد و گفت باشه 

خلاصه بعدش رفتن حقیقتا من خیلی ازش خوشم اومد اینستا شو رفتم با پیج فیک فالو کردم هیچ فالور دختری نداشت و عکسای قشنگی هم گذاشته بود از خودش و دانشگاه و مدرسه.... 

خلاصه امروز عصر مادرش زنگ زد و گفت :

ازتون بابت اینکه اون شب مزاحم شدیم عذر میخوام شما خانواده خوبی هستین و دخترتونم بسیار زیبا و خوب هست ولی متاسفانه پسر من پسند نکرده مامان منم به ایشون چندتا جمله اینجوری گفت. 

خلاصه الان خیلی ناراحتم نمیدونم بابت دوست پسر داشتنم تو گذشته ناراحت باشم 

یا بخاطر راست گفتنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب ناراحت نباش مهم اینه واقعیت رو گفتی فدای سرت اگه قسمت توبود هیچوقت ازکنارت رد نمیشد خوشبخت باشی

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 

منم سنم کم بود تجربه شبیه به تو داشتم. چند سال بعد همون ادم دوباره اومد جلو بعد من دیدم عه! چرا دیگه مثل اون زمان ذوقی براش ندارم. فهمیدم اقتضای سنم بود

چند سال دیگه انقدر با ادمای بهتر اشنا میشی که این پیششون هیچه 

اخر سر هم با یکی ازدواج میکنی که این پسره انگشت کوچیکشم نمیشه

اگه کفترم نبود پرید

همون بهتر که پرید شوهری که اینجوری بخواد بکنه شوهر نیست شکاک

شوهر وسواس خسیس شکاک کنترل گر  مامانی به هیچ وجه خوب نیست منفورترین شوهرا ان اینا

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂