2777
2789
عنوان

بیاید نجاتم بدین

54 بازدید | 6 پست

کاربری جدیدمه با اون یکی نیومدم این بحث نباشه تو تاپیکام

چن مدتی یه نفر دست ازم برنمیداره همه جا پشتم داستان درست میکنه حرف دهنم گذاشته چن شب پیش پیش همه آبرومو برده حرف دهنم گذاشته ک اره فلانی اینجور بهت گفته در حالی ک روحمم خبردار نبوده 

امروز همه چیو روشن کردم ثابت کردم ک حرفی نزدم اینا به کنار

تا  ب امروز جوابشو ندادم  هرچی میگفت میگفتم بیخیال پشیمون میشه ما نون نمک و همو خوردیم  اما امروز پیامک دادم هرررر حرفی  تو دلم بودو گفتمو بارش کردم 

حتی یه خوبی ریزم بهشون کرده بودیم ب روش اوردم ک اره زندگیت اینه من اینجا این کارو برات کردم. )) حالا از این ناراحتم چرا. اگه خوبی بود به روش اوردم  

صبر🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ایشون باید به حرمت همون خوبیت جلوی بدجنسیش رو‌میگرفتخوبش کردی که زدی تو روش...

اون هیچی جلو چشمم نبود هیچی   ولی احتمال میدم با همون یه تیکه حرفم با همسرش ب جون هم افتادن یکم پریشونم میکنه

صبر🌱

اون هیچی جلو چشمم نبود هیچی ولی احتمال میدم با همون یه تیکه حرفم با همسرش ب جون هم افتادن یکم پریش ...

چرا اینجوری حرف میزنی من متوجه نشدم

لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏
چرا اینجوری حرف میزنی من متوجه نشدم

جانم چطور؟ 

گفتم اون چیزی جلو چشمش نیست 

ولی  من گفتم این خوبیو در حقت کردم چرا ب روش اوردم 

ناراحتم ایا کارم خیلی اشتباه بوده؟ ک زدم تو چشش

صبر🌱