2777
2789
عنوان

💫تک فرزند

95 بازدید | 20 پست

سلام 

اگه قرار باشه برا پسرتون  ،دختر معرفی کنید 

با تک فرزند بودن دختر خانم مشکلی ندارید؟؟

ما خانواده ی شلوغ دوست داریم ،

(و اینکه بگم هستن پسرایی که ازدواج سنتی رو بیشتر قبول دارند)

نظرتون رو بفرمایید.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر پسرم روزی دختر خانومی رو بهم معرفی کرد تعداد خواهربرادراش قطعا به من ربطی نداره

خواستگاری سنتی هست 

و اینکه نظرتون رو پرسیدم در مورد آینده ی زندگیشون

قطعا جلو قسمت رو نمیشه گرفت.

خواستگاری سنتی هست و اینکه نظرتون رو پرسیدم در مورد آینده ی زندگیشونقطعا جلو قسمت رو نمیشه گرفت.

خوب منم نظر دادم دیگه حالا چه سنتی چه غیر سنتی به حال من فرقی نداره تک فرزند باشه یا نباشه 

خوب منم نظر دادم دیگه حالا چه سنتی چه غیر سنتی به حال من فرقی نداره تک فرزند باشه یا نباشه

ولی نمیدونم چرا ذهن من اینقدر روی این موضوع گیر داره،

برا همین اینجا مطرح کردم

چچون خودم خیلی طعم تنهایی رو چشیدم

ولی نمیدونم چرا ذهن من اینقدر روی این موضوع گیر داره،برا همین اینجا مطرح کردمچچون خودم خیلی طعم تنها ...

خوب اولویت های افراد با هم فرق داره خانواده ها با هم فرق میکنن ما رفت آمد محدودی داریم الان من خانواده همسر برادرم یکبار توی بله برون دیدم یکبار هم عروسی ده سال هم هست مزدوجن حالا واقعا چه فرقی داره چندتا هستن؟ برای پسرم هم همینه ما یکبار تو عروسی میبینیم تازه اگر عروسی گرفته بشه تمام 

خوب اولویت های افراد با هم فرق داره خانواده ها با هم فرق میکنن ما رفت آمد محدودی داریم الان من خانوا ...

درسته نظرتون 

ما هم با خانواده هاشون خیلی ارتباط نداریم مگه اینکه از فامیل باشند.

منظورم برا خودشونه ،نه من 

مثلا دختر خانم نه خواهری ،نه برادری ،و در آینده بچه هاشون 

احساس تنهایی بکنن

درسته نظرتون ما هم با خانواده هاشون خیلی ارتباط نداریم مگه اینکه از فامیل باشند.منظورم برا خودشونه ، ...

در دوران اونا اکثر افراد همینن و‌بچه ها اکثرا خاله و عمه و دایی عمو ندارن در عوض دوست پیدا میکنن دوستان صمیمی تر دوستانی که با اخلاقیات خودشون سازگاری دارن نه افراد متفاوتی که صرفا هم خونن