2777
2789
عنوان

دعوای من و شوهرم

100 بازدید | 11 پست

بهش میگم عزیزه من قسط لوارم خانگی بده اشنای ماست زشته بعد داد میزنه سرم میدم حالا .منم محلش ندادم اونم سه روزه شبا میره طبقه پدر و مادرش تو اتاقش میخابه من و بچمم تنها طبقه خودمون.

نمیدونم این بچه کی معنی خانواده میخاد یاد بگیره بچم موقع خرید با من بیرون رفتن با من سفره غذا با من همش با منه و همسرم تقریبا هیج وقتی براش نداره.دلم میسوزه برا جفتمون ک گیر این ادم نفهم افتادیم‌‌.خستم‌.الانم اومد رفت طبقه پدر مادرش اتاقش بخابه.هی..خدا.من همیشه پا پیش گذاشتم ولی اینبار نه اخه چقدر پس کی میخاد بفهمه الکی داد نزنه الکی ترک زن و بچش نکنه.خدا لعنت کنه مادرش ک هیجی یادش نداده فقط پس انداخته.

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقد بیشعورن راش میدن 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
شما خودتو لایق همچین زندگی میدونینیازی نیست اظهار نظر کنی برای همه ی خانوم هاهرکی و تو قبر خودش میزا ...

عزیزه من طلاق اولش راحته بعدش سخته منم شرایط طلاق ندارم بچه دارم.نمبتونم حامی ندارم

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
شما خودتو لایق همچین زندگی میدونینیازی نیست اظهار نظر کنی برای همه ی خانوم هاهرکی و تو قبر خودش میزا ...

من نگران اخرتت نیستم ولی نگران کوته فکری همجنسای خودم هستم ادم برای حل  مشکلاتش تلاش میکنه زارت اولش نمیرن طلاق