2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی بار پولشوداشتم تا ۱۵ تومن ی بار نداشتم تا یک دو

بستگی ب جیبم داره

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

من واقعا هر چی که در توانم باشه😂

پارسال برای یه نفر یه کادو خریدم 4/5 میلیون

چند روز پیش هم برای دوست صمیمیم گرفتم 900 تومن

خودم واقعا دستم تنگه، اینا خیلی هزینه های بالاییه برام، ولی چون خیلی برام ارزشمندن گرفتم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
من واقعا هر چی که در توانم باشه😂پارسال برای یه نفر یه کادو خریدم 4/5 میلیونچند روز پیش هم برای دوست ...

منممم میخوام واسه یکی کادو بخرم ...تا سه تومن میتونم هزینه کنم اما حس میکنم کمه :)

هدیه رومانتیک چیه؟

مثلا من واسه آدمای خیلی عزیز زندگیم در کنار هدیه حتما گل هم میگیرم 

دیزاین هدیه شون واسم مهمه و سعی میکنم هدیم معنادار و کیوت باشه تا یادشون بمونه چه قدر دوسشون دارم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
قیمت بگو همه هرچقد در توانشونه میدن مثلااا میخام ببینم تا چه حد

اگه انقدر که شما گفتی خیلی خیلی ادم مهمی باشه تا ۵۰ مبلیونم ممکنه هزینه کنم ، اما تا حالا جز مامانم و داداشم کسی نبوده که براشون اینجوری کادو بخرم 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند