2777
2789

20ساله که دارن باهم زندگی میکنن از همون اول بابام سخت عاشق مامانم شده و با عشق ازدواج کرده ولی مامانم بدون هیچ علاقه ای صرفا چون بابام پسر خوبی بوده باهاش ازدواج کرده حالا توی این 20سال با تمام مشکلات و سختی های بابام مامانم ساخته

بابام 3سال بعد ازدواجش ورشکست میشه یه عالمه طلبکار پیدا میکنه از ترس زندان نرفتن فرار میکنه یه شهر دیگه با بی پولی و بدبختی مامانم پا به پاش میره بعد بابام معتاد میشه باز مامانم پاش میمونه تا خودش ترکش میده بعد چندسال شهر غریب تنها زندگی کردیم بدون هیچ تفریح و مهمونی و... باز مامانم تحمل کرد الان با طلبکار ها تسفیه شده برگشتیم شهر خودمون چقدر  اینجا با بی پولی و بدبختی سختی کشیدیم باز مامانم تحمل کرد قشنگ توی تمام این سختی ها پابه پاش اومده

اما از اون طرف هرموقع که دعواشون میشه قشنگ هرموقع مامانم به بابام میگه دوستت ندارم ازت خوشم نمیاد طلاق میخواااام بعد دوباره باهم آشتی میکنن....

به نظرتون مامانم واقعا دوستش نداره یا داره الکی میگه؟

ممکنه زنی در این حد شوهرش دوست نداشته باشه بعد همه سختی ها رو تحمل بکنه؟

آخه به منم همیشه میگه علاقه منو بابات یک طرفه هست من دوست دارم ازش طلاق بگیرم😕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

احتمالا بخاطر بچه اش طلاق نگرفته یا اینکه حس میکنه بده تو این سن جدا شه بخاطر حرف مردم و...

وگرنه بهت نمیگف علاقمون یکطرفه هست🤷

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

یا مثلا خیلی جالبه چندوقت پیش بابام یک تصادف کوچیکی کرده بود یکی از همسایه ها اومد گفت باورتون نمیشه من که انقدر بابامو دوست دارم وقتی خبر شنیدم اصلا ناراحت نشدم گفت خوب چیزی نیس بعد مامانم رنگ و روش شد مثل گچ😐انقدر ترسید انقدر هول کرد انقدر ناراحت شد که نگم اصلا خوب اگه انقدر که میگه ازش متنفره پس این رفتارها چیه؟ 

مامانت کار بدی می کنه با شما درد و دل می کنه

ممکنه راست بگه بهرحال اراده اشو نداره طلاق بگیره حداقل تا حالا نداشته

ممکنه هم فقط اون چیزی که می خواد از پدرت ندیده و منتظر عشقه همچنان

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

نه دوسش نداره منم مثل مامانتم به خاطر پسرم موندم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

یا مثلا خیلی جالبه چندوقت پیش بابام یک تصادف کوچیکی کرده بود یکی از همسایه ها اومد گفت باورتون نمیشه ...

پس داره قیافه میگیره برای بابات 🥴😂😂

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
یا مثلا خیلی جالبه چندوقت پیش بابام یک تصادف کوچیکی کرده بود یکی از همسایه ها اومد گفت باورتون نمیشه ...

دوست داشتن با عاشقی سواس بحثش

شاید دوسش داره  

شایدم عاشقش از عصباتیت اینحوری میگه

مامان منم عصبس باش ب بابام بد میگه 

نمیدونم از خود مادرت رک بپرس وقتس حالش خوبه

دوست نداشتن به معنی متنفر بودن نیست

شما اعضای خانوادت رو دوست داری اما علاقه نسبت به پارتنر یه چیز دیگس یه نوع دیگس ،اون جنس از دوست داشتن رو مامانت نداره

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

ببین آدما وقتی باهم زندگی میکنن حس وابستگی بهم پیدا میکنن شاید حس میکنه عشق رو تجربه نکرده اما بهش وابسته شده شاید کسی رو دوست داشته چون شرایط بابات بهتر بوده زنش شده ولی هنوز تو ذهنش مونده اگر با اون بودم واسم بهتر بود 

اینکه نگران بابات میشه ینی وابسته هست ولی ته ذهنش داره مقایسه میکنه ک اگر باهاش ازدواج نمیکردم اون همه سختی هم نمیکشیدم ازش بدش میاد چون کلی سختی و آوارگی و بی پولی کشیده و وابسته شده بهش چون همسرشه و بهرحال باهم زندگی کردن و نمیشه یهو قید همه اون خاطرات رو هم زد