2777
2789
عنوان

امروز تو بانک یه پسره رو دیدم همراه با اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1133 بازدید | 111 پست
یکم چیپ و اینا نیست؟؟😂🤦🏻‍♀️🫡

شاید اگ جات بودم بهش میگفتم چون یه اتفاق باهاله واقعن ولی اگ دنبال یه رابطه ی جدیی باس ب موقعیتت نگا کنی ک الان باس بهش بگی یا دنبال یه فرصت مناسب باشی

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید اگ جات بودم بهش میگفتم چون یه اتفاق باهاله واقعن ولی اگ دنبال یه رابطه ی جدیی باس ب موقعیتت نگا ...

رابطه جدی با همچین آدمی برام جز محالات زندگیمه 

بعد کلا دوسم ندارم اینجور آدما توقع بالا دارن و بنظرم حس خوبی نداری پیششون

تروخدااا دخترر این چه حرفیهه اسی گفته طرف خودش وضعش خوبه کسی که اینقدر بچه مایه باشهه چرا باید دنبال ...

پسرا بخاطر حقوقو ایناش دنبال دختر معلم نمیگردن اصولن فکر میکنن معلما زنانگی و عاطفه ی بیشتری دارن و چش گشنه نیستن چون دستشون ت جیب خودشونه ازونورم شغلی نیس ک بیس چار ساعت درگیرشون کنه و ب خونه داریشونم میرسن

وااا بیا دلسوزی کن 😐😐 من میام اینجا همرو به چشم خواهر خودم‌میدونم و نمیخام کسی آسیب ببینه هرجور مخ ...

قشنگم بخدا من منظور بدی نداشتم ک 

گفتم حرص نخورم منظورم اینه خودتو اذیت نکن 

چرا گارد گرفتی؟!

رابطه جدی با همچین آدمی برام جز محالات زندگیمه بعد کلا دوسم ندارم اینجور آدما توقع بالا دارن و بنظرم ...

میفهممت شاید همیشه باس درکنارش خودتو پرفکت نشون بدی ولی خب چیز خوبیع بالاخره هر چیز خوبی هزینه ای داره