2777
2789
عنوان

در راستای تاپیک زن شاغل یا خانه دار

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 23 پست
دور از جون شما خیلی از کارمندها از بس حسود و زیاده خواهن و می دونن خواسته هاشون غیر منطقیه مجبورن خ ...

موافقم با حرفاتون

ولی خب برعکسشم هست

کلی خانم شاغل با مناعت طبع بالا هست

و کلی خانم خانه دار اهل چشم و هم چشمی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این جهت بهش نگاه نکردمولی اصلا قصدم توهین نبود

انشاالله موفق بشی عزیزم نمیدونم مادر شدی یا نه اما منم شبیه شما فکر میکردم اما از وقتی مادر شدم به این نتیجه رسیدم که دیگه جیب شوهرم و جیب من فرقی نداره!اون برای آسایش بچه ها بیرون از خونه کار میکنه و یکی مثل من باید تو خونه برای آسایش بچه ها زحمت بکشه و واقعا برای بچه متفاوته مادرش خانه دار باشه یا شاغل من خودم شاغلم و تا اونجایی که میشد مرخصی بدون حقوق و....میگی م تا بچه ها بژرگتر بشن ولی در کل پیش خودم میگم وظیفه مادری اینقدر سنگین هست که نیاز نباشه استرس کار هم بهش اضافه بشه

انشاالله موفق بشی عزیزم نمیدونم مادر شدی یا نه اما منم شبیه شما فکر میکردم اما از وقتی مادر شدم به ا ...

بحث جیب من یا جیب شوهرم نیست

بالاخره حقوق همسرم محدوده

من اگه روی اون حساب کنم فقط به نیازهای ضروری و روزمرم میتونم برسم

ولی مادری شغل سنگینیه منم یه دختر سه ساله دارم و به نظرم سختترین شغل دنیا مادریه واقعا هیچ کاری به اندازه مادری از ادم انرژی نمیبره تهشم از خودت راضی نیستی و اینش عذاب اوره

انشاالله موفق بشی عزیزم نمیدونم مادر شدی یا نه اما منم شبیه شما فکر میکردم اما از وقتی مادر شدم به ا ...

خانم های کارمند شرایط متفاوتی را تجربه می کنند

مثلا همسر خودم یک بار بین کلی لباس ، لباس چروک تن بچه کرده بود.

یا یک بار کفش را لنگه به لنگه پوشونده بود.

یک بار خوابش سنگین بود بچه گریه می کرده   بیدار نشده بود.تا من رسیدم 

خوب من هم مجبور شدم کارم را کمتر کنم چون همسرم مثل من توی امور خونه و بچه داری دقت نداره

ولی چرا من که گذشت کردم بیشتر تو خونه وقت گذاشتم با اینکه کار بیرون برام جذابیت بیشتری داره 

عده ای فکر کنن چشمم به جیب شوهرم است ؟