2777
2789
عنوان

عاشق شدم رفت بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 57276 بازدید | 746 پست
در آینده نزدیک اره عزیزم داخل شرکت نفت هست عزیز دلم

نذار براش تکراری بشی

بذار دست نیافتنی باشی براش تا زودتر به فکر ازدواج و همیشه داشتن ات بیفته

ارتباط جسمی هم بگو بعد ازدواج رسمی 

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دخترا اگر پیراهن های فانتزی  و لباس های باکیفیت و قیمت مناسب میخواهید لطفا کلمه پوشاک سنجاق رو تو گوگل سرچ کنید و‌ کارامونو داخل سایت ببینید و به راحتی سفارش بدید🌸🌿

👚سنجاق بورس بهترین برندهای لباس راحتی www.sanjaghcollection.com

اسی پاااایدار باشینولی دخترای مجرد کشورممن جدیدا یه چیزیو متوجه شدمینی از وقتی رفتم دانشگاه متوجه شد ...

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم

به نظرم فقط فرار کن ازش، چون به احتمال ۹۹ درصد اون یه آدم خودشیفته و نمایشی هست. وقتی برای قرار اول میاد طلا میخره و بهترین مرد دنیا میشه برات، به دستت که آورد ، تازه روانی بازیاشو بهت نشون میده و ۱۸۰درجه تغییر می‌کنه رفتارش. و بعد می‌ره سراغ آدمای دیگه که به دستشون بیاره. اون بخاطر تو این کارها رو نمیکنه،بخاطرخودش می‌کنه چون اینجور آدما فقط می‌خوان توی چشم باشن همیشه. احساس آدما براشون مهم نیست عزیزم.