2777
2789
اصلا دارو هم فایده نداره

اگه واقعا از روی ۴۰ درجه تکون نمیخوره تبش همین الاآن ببرش،بیمارستان 

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ویروس جدید گرفته خودت آب سیب بگیر بهش بده روزی چند تا لیوان هرچقدر میخوره بده هر چی بیشتر بهتر تا تبش،قطع، بشه 

شیر و زردچوبه هم بجوشونی،بهش بدی،برای سرفه خوبه 

سیب پخته،هم سرفه رو قطع،میکنه

داروی تب استامینوفنه واسه این سن دیگه چیز دیگه نباید بدی فقط بایدهوشیار بخوابی و مدام بیدار شی و تبش رو چک کنی تب واسه بچه خطر داره پاشویه اش کن یه لگن آب بذار کنار دستت مدام دستمال خیس کن بذار پیشونیش تو آب لگن چند قطره گلاب بریز زیاد روشو نپوشون لباس زیاد هم نپوشه فعلا . ایشالا بلا دور باشه ازش ویروسه نترس خیلی مواظبش باش اگر بهتر نشد سریع ببرین دکتر شاید عفونت داره که تبش پایین نمیاد 

فعلا با سرکه سیب دارم میزنم

سرکه سیب بوی تندی داره اگر گلودرد داشته باشه بویی که میده خوب نیست

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤