2777
2789
عنوان

شماباشین این کارو میکنین

61 بازدید | 11 پست

۷ساعت کار تو روز از ۹صب تا ۴عصر پشت سیستم تقریبا سبک و اینکه ی روز در هفته تعطیلی دارین  حقوقم ۵ میل

ستاره ی کوچکی در واژه ای بگذار و به آسمانم روانه کن بسیار تاریکم.⭐✨️🤍اقایون درخواست دوستی ندن قبول نمیشه❌️😐😐😐واقعا نمیفهمم توی نینی سایت چیکارمیکنن😐😒😒

بینه اینام نداره

ستاره ی کوچکی در واژه ای بگذار و به آسمانم روانه کن بسیار تاریکم.⭐✨️🤍اقایون درخواست دوستی ندن قبول نمیشه❌️😐😐😐واقعا نمیفهمم توی نینی سایت چیکارمیکنن😐😒😒

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه من انجام میدم یا نه برای شما جواب نیست. شپا ببین انجامش برات فایده داره؟ حس خوبی بهت میده؟ اگر اینکارو نکنی کار بهتری میتونی انجام بدی؟ در ازای وقتی که برای این کار میذاری، تایمت رو برای انجام گار مفیدتری از دست میدی؟ 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
اینکه من انجام میدم یا نه برای شما جواب نیست. شپا ببین انجامش برات فایده داره؟ حس خوبی بهت میده؟ اگر ...

ن بیکارم ولی میتونم با حقوقم لپ تاپ بخرم برنامه نویسی کنارش یادبگیرم ارتقاشغلی بگیرم

ن بیکارم ولی میتونم با حقوقم لپ تاپ بخرم برنامه نویسی کنارش یادبگیرم ارتقاشغلی بگیرم

خب پس انجام بده. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
خب پس انجام بده.

مرسی گلی خیلی خوب راهنماییم کردی

مرسی گلی خیلی خوب راهنماییم کردی

خواهش میکنم🌷

موفق باشی