2777
2789
عنوان

کاربر ییلدیز یلحظه تروخدا بیا

51 بازدید | 5 پست

@yeldizargun    arg‍un میشه یلحظه ب سوالم جواب بعدش بعدش تاپیک قفل میکنم تا کسی مزاحمت نشه خواهش میکنم بخدا خیلی روح و روانم درگیره دعات میکنم

برات آیت الکرسی میخونم عزیزم.من معلمی قبول شدم ولی متاسفانه تو مصاحبه ردم کردن ولی ب اشتباه برام تو مصاحبه غیبت زدن الان گفتن احتمالا کارت درست کنیم حدود ۲۰۰ نفریم ک این مشکل برامون پیش اومده بنظرت تا قبل عید قبولم میکنن یا ن؟ یا دوباره ازمون بدم یا برم پیام نور ثبت نام کنم ؟حست درمورد خودم و شوهرم چیه زندگیمون چی میشه بخدا حالم خرابه جواب بده 

تروخدا بس کن عزیز من حس ششم چه کوفتیه واسه چی خودتو با این چیزا گول میزنی 🫤🫤🫤🫤

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

تروخدا بس کن عزیز من حس ششم چه کوفتیه واسه چی خودتو با این چیزا گول میزنی 🫤🫤🫤🫤

والا ایشون فکر کنم درست گفتن و معروفه

منم اعصابم بهم ریخته اس واقعا لازم دارم وگرنه شما درست میگید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا ایشون فکر کنم درست گفتن و معروفهمنم اعصابم بهم ریخته اس واقعا لازم دارم وگرنه شما درست میگید

ول کن بخدا همش چرته مگه میشه با یه حس پیش بینی کرد 

خود پیامبر و اماماش نتونستن یه ادم با یه حس مزخرف می تونه ؟ 

اومدیمو اشتباه بود کل زندگی طرف میره هوا واسه یه حس چرت

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

درست میگی عزیزم ممنون از راهنماییت

قربونت گلم فقط سعی کن خوب فکر کنی قبل هر کاری و تنها از خدا بخوایی نه از بندش