2777
2789

میخاستم ماشین لباسشوییمو ضد عفونی کنم گفته بودید جوش شیرین بریزم و ضد عفونی کنم بعد شوهرم گفته بود ولش کن نمیخاد شب ماشینو روشن کنی ولی تا رفت بیرون من ماشینو زدم رو قسمت ضد عفونی با درجه بالا خیلی طول کشید اومد خونه من از ترسم ماشینو خاموش کردم اخه خیلی غر میزنه وقتی ی همچین کارایی میکنی .بعد دیدم آب تو دیگش جمع شده زدم رو خشک کن آبش خشک شد و تموم شد ولی اخرم اومد دید و کلی غر زد که حالا میسوزه حالا داغون میشه چرا وسطش قطع کردیو ازین حرفا .حالا خیلی حرص خوردمو استرس گرفتم .نکنه با این کارم آب جمع بشه یا بلبرینگاش بشکنه .خیلی عذاب وجدان گرفتم ؟ ممکنه خراب شه چون وسطش قطع کردم ؟

ماشینم سامسونگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تاحالا نشده وسط کار ماشینت برق بره؟ یه چیز طبیعی این برای من چندین بار اتفاق افتاده چیزیم نشده

وای مرسی خیلی حرفت ارومم کرد از بس غر زد دیوونم کرد 

هیچش نشده نترس

ولی دیگه اینکارو نکن فرض کن وسیله برقی روشن باشه وبرق بره ممکنه بسوزونه اون وسیله رو چون یهویی وحالت شوک ماننده 

پس دیگه اینکارو نکن

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁
یک دور آبکشی را بزن چون جوش شیرین روی قطعات فلزی اثر بد میزاره و نباید زیاد بمونه

رو قسمته eco drum clean گذاشتم با درجه بالا دو ساعت داشت میچرخید بعدم زدم رو خشک کن .دیگه بیشتر بذارم دادش در میاد

هیچش نشده نترسولی دیگه اینکارو نکن فرض کن وسیله برقی روشن باشه وبرق بره ممکنه بسوزونه اون وسیله رو چ ...

الان دکمه روشنشو زدم ولی پلی نکردم .یعنی سالمه؟