2777
2789

خانومای اصفهانی من حالم خیلی بده تو مرز خودکشیم ینفر زندگیمو به سیاه کشیده دعانویس خیلی قوی  میشناسید که درد منو درمون کنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو بابا واقعا به این خرافات اعتقاد دارین!؟

همین الان بلند شو قرآنو بردار به نیت حل مشکلت یه صفحه رو شانسی باز کن و بخون

بعدم رو به آسمون بگو من همه چیو سپردم دست خودت.هرجوری میدونی درستش کن

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
هرجا باشه میرم فقط میخوام طرف خیلی ماهر باشه شما کسیو میشناسید؟حتی حاضرم تا جنوب برم فقط خوب شم

من ک ن اما ی بنده خدایی چندین سال پیش میگف تو شیروان ی بنده خدایی هست کارش همینه الان نمیدونم بخدا اصن زندی یا ن چون برا خیلی سال قبل

من ک ن اما ی بنده خدایی چندین سال پیش میگف تو شیروان ی بنده خدایی هست کارش همینه الان نمیدونم بخدا ا ...

اها دستت دردنکنه باز تحقیق میکنم 

غیر از این ادم دیگه ایو نمیشناسی؟

ن فقط همون شیروان بود میگفتن کلا کارش همینه تحقیق کن ببین میتونی چیزی دستت بیاد شما خودت کدوم شهر هس ...

من تهرانم ولی اصفهان یبار پیش دایی خسرو برای جنگیری اومدم که اوکی شدم ولی دایی خسرو طلسمو نمیتونه باطل کنه جنگیره

الان برای این مشکلم در به در دنبال یه دعانویسم 

حتی تا جنوبم دارم میگردم چون واقعا خسته شدم